FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Monipuolinen keittiö

Genius-salaatti Chef Junior on todellinen monipuolinen. Sen avulla kaikenlaisten salaattien valmistelusta tulee lasten leikkiä. Olipa peruna, makkara tai sekasalaatit: Keittiöapulaisesta tulee oikea kätesi keittiössä. Mutta ei vain salaatteja voidaan helposti valmistaa monipuolisen kanssa. Alkupalojen ja pääruokien ainesosat, kuten keitot, muhennokset ja hedelmäkakut, voidaan myös leikata nopeasti ja helposti Chef-salaatilla.

9-osainen setti

Tämä sarja koostuu yhteensä 9 osasta:

1 iso kulho (tilavuus n. 4,5 l)
1 leikkaava kansi
1 veitsen sisäosa 12 x 12 mm
1 veitsen sisäosa 24 x 24 mm
1 tarttuva kansi
1 keskipakokansi
1 keskipakoseula
1 ammattimainen kuorinta
1 reseptivihko

Terävät veitset täydelliseen leikkaustulokseen

Suuri veitsen sisäosa sopii erinomaisesti koville tuotteille, kuten kaali, ananas ja melonit. Veitsen sisäosaa 12 x 12 cm käytetään parhaiten pehmeämpiin ruokiin, kuten keitettyihin perunoihin salaattia varten, paprikaa ja sipulia keittoihin, juustoon ja hedelmiin. Veitset leikkaavat kaikki tuotteet sekä kuutioiksi että kyniksi. Erikoisominaisuus: Ne voidaan vaihtaa salamannopeasti ja taata joustava leikkaustulos. Veitsen sisäosat on valmistettu jauhetuista ruostumattomasta teräksestä valmistetuista teristä, ja ruostumattoman teräksen ansiosta ne voidaan puhdistaa sekä juoksevan veden alla että astianpesukoneessa. Chef Junior -salaatti sisältää myös keskipakoseulan, jossa on vastaava kansi. Näin voit pestä ruokasi perusteellisesti ja kuivata sen nopeasti ja helposti.

Kätevä säilytys

Haluatko tuoda salaatin grillijuhliin? Ei hätää, koska mukana toimitettu kansi on helppo sulkea ja sopii erinomaisesti ruoan säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Kulhon alapuolella olevat luistamattomat nupit varmistavat myös tukevan jalustan. Kulhon ja kannen halkaisija on 24 cm. Kaikki salaattikokin tarvikkeet ovat ruokaturvallisia ja mauttomia. Ne voidaan puhdistaa myös juoksevan veden alla. Leikkuukansi, veitsen sisäosat ja kulho soveltuvat myös astianpesukoneessa puhdistamiseen. Voit myös saada reseptiideoita oheisesta reseptikirjasta.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.