FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Camping espadrilles käsin ommeltu pohjalla. Ihanteellinen käyttää kaikenlaista ranta-ilmettä. Alpargatas romanttinen tyyli kukkaprintti, täydelliset kumppanit kesälomallesi. luonnolliset ja mukavat kengät, jotka on valmistettu käsin Espanjassa erittäin huolellisesti. Luce nämä sandaalit tai ranta-urbaani ilme, ne sopivat täydellisesti myös erityistilaisuuksiin, kuten häät Ibiza.

Alpargatasin romanttinen inspiraatio, jonka herättävät ranskalaiset silkkiprintit, joissa on pastellivärejä persikassa ja vaaleanpunaisessa. Täydellinen yhdistettäväksi farkkujen, shortsien tai kesämekkojen tai Ibizan kanssa.

Työn korkea laatu ja mukavuus takaavat meille miellyttävät kävelyretket meren rannalla tai pyöräilyn vihreillä niityillä ja jopa ympäri kaupunkia.

Markkinoilta löytyvien sandaalimallien laajasta valikoimasta DOROTHY MAMBO™ valitsimme ergonomisesti espadrillen. Erehtymättömällä tyylillä ja erittäin tyylikkäillä ominaisuuksilla. Luonnollisten kudosten ansiosta ne ovat kutsuja, jotka espadrille tuntuu vapaalta, mutta säädetty mukautetun istuvuuden mahdollistamiseksi. Espadrillen alaosaan se on rakentanut vahvan luonnonkumipohjan ja suojaa vedenpitävää Trapping espartoa.

Honolulun retkeilysandaalit ovat saaneet inspiraationsa kuuluisasta saaristosta, joka muodostaa Yhdysvaltain Havaijin osavaltion ja sen rehevän erämaan. Tämä inspiraatio tulee painatuksesta tai romanttisesta kuviosta, joka luonnehtii tätä espadrille natural esparton mallia.

Liitteet
Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(2).pdf Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17(2).pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.