FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Camping juutti espadrilles naisille, platform sole luonnollinen esparto ommeltu käsin ja painatus inspiroitu tappi kerma. Aito rajoitetun erän muotoilu, joka sulautuu täydellisesti pin-up-ilmeeseesi, Urbaan, country-, beach- tai Ibiza-hippiin. Ihanteellinen yhdistettäväksi housujen, hameiden, farkkujen tai shortsien kanssa. Erittäin mukavat kengät, jotka käsityöläiset ovat valmistaneet käsin Espanjassa.

Aitoja retkeilyjuuttiespadrilloja naisille. Esparto espadrilles käsin kudottu juuttipohjalla korkealaatuinen. Alkuperäinen printtikuvio, joka on saanut inspiraationsa 50-luvun vuosikymmenestä ja upeasta pin up -estetiikasta. Alkuperäinen ekologisista musteista valmistettu painatus on ympäristöystävällinen. Espadrilles sopii täydellisesti yhdistettäväksi mihin tahansa lookiin, olipa se sitten romanttinen, pun up, urbaani, hippi ja jopa vähemmän muodollinen hovipuku.

Kaupunkivaatteesi ja mukava istuvuutesi tekevät näistä luonnollisista esparto espadrilles käsin kudotuista kengistä välttämättömiä kaikille itseään kunnioittaville matkalaukuille tänä kesänä. Hienostunut ja tyylikäs muotoilu inspiroi pin-upia. Ihanteellinen käytettäväksi kesällä, syksyllä ja keväällä, mutta jos asut lämpimällä alueella, voit nauttia ympäri vuoden.

Retkeilyalustan espadrillot, joissa on juuttimansikoita, ovat erittäin monipuolisia, koska ne voidaan yhdistää melkein mihin tahansa asuun tai ulkoasuun.

Nauti idyllisistä pyöräretkistä maaseudun tai kaupungin halki sandaalit ylläsi. Koe kokemus DOROTHY MAMBO.™

Liitteet
Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(8).pdf Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17(8).pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.