Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Aidot esparto espadrilles alustalla naisille käsintehty Espanjassa. Käsintehdyt blucher-tyyliset espadrillot ommeltu käsin suurella rakkaudella. Blue Jeans espadrilles aito cowboy-farkkukangas, täydentää täydellisesti mitä tahansa ilmettä, olipa se sitten maa, urbaani, tyylikäs. Niiden suuri sopeutumiskyky jalkaan ja mukavuus tekevät niistä erittäin mukavat espadrillot. Hänen käsinkudotut espartopohjansa antavat naisten alustaespadrilloillemme suuren valmiuden. Muotiespadrillojasi kutsutaan sinisiksi farkuiksi ... ole mambo ystäväni!

Tutustu naispuolisiin blucher espadrilleihimme esparto-alustalla, jonka autenttiset esparto-käsityöläiset ovat valmistaneet käsin Espanjassa. Blue Jeans cowboy -alustamme espadrillot koostuvat aidosta käsinkudotusta espartopohjasta ja intensiivisestä laivastonsinisestä lehmännahkakankaasta, joka on ommeltu ommeltuun silmukkaan luonnolliseen espartopohjaan.

DOROTHY MAMBOn™ rajoitetussa erässä valmistamat blucher naisten esparto espadrille sandaalit ovat ei-hormonaalisia espadrilleja. Niitä ei levitetä viimeiseen käsin ompelun jälkeen, koska jokainen pari on tehty yhden henkilön käytettäväksi, koska orgaaninen puuvillakangas antaa pari millimetriä sopeutua ikään kuin käsine olisi onnekkaan juurella. Tämä on käsityöläinen ja ekologinen tuote, koska se ei puutu mihinkään tuottavaan prosessiin, joka tuottaa jätettä epäpuhtauksia ja hyödyntää luonnollista tapaa, jolla luonnon omat kuidut tuottavat kestävällä tavalla.

Nauti tänä kevätkesänä välttämättömistä muotiespadrilloista, joissa yhdistyvät urbaani ilme, farkut, hame tai shortsit. Erittäin mukavat jalkineet, täysin käsintehdyt Espanjassa ja paljon hemmottelua.

Tutustu aitoihin espadrilles espadrilles espadrilles esparto -alustaan, joista on tullut muodikkaita tänä keväänä.

Muotoilu, joka on saanut inspiraationsa urbaanista muodista ja jossa yhdistyvät maalaiselementit, kuten tummansininen cowboy-denim, saumoihin, käsinompelemiseen ja ekologiseen puuvillakordoniin oranssin sävyissä. Erittäin mukavat jalkineet, joista tulee vaatekaapin taustan katkottua tänä kevään kesälomana.

Naisten esparto-alustamme blucher espadrilles sopivat täydellisesti mihin tahansa muotityyliin, muotoiluun tai ulkoasuun. Voit yhdistää ne suosikkivaatteisiisi, hameisi, housuihisi, shortseihin, haalareihin, farkkuihin ja jopa epäviralliseen leikattuun mekkoon.

Sen suuri mukavuus ja näiden esparto-espadrillien huolellinen käsintehty alusta naisille, tekevät niistä erottamattomia matkakumppaneita tällä kesälomalla. Muotiespadrillot, joita voit käyttää myös keväällä ja syksyllä. Ja joissakin paikoissa ympäri vuoden.

Ota esparto-sandaalit naisten alustalla mukaasi minne haluat mennä tänä lomana, sen suuri monipuolisuus, antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää ne melkein mihin tahansa lookiin. Nauti loputtomista kävelyistä maaseudulla, kaupungissa tai merellä. Kävely näiden espadrillien kanssa on unohtumaton kokemus.

DOROTHY MAMBOlle™ tuotteemme laatu on etusijalla kaikissa muoti- ja jalkinemallistoissamme. Tästä syystä teimme kaikki esparto espadrillot alustalla naisille, jotka etsivät aina maksimaalista ergonomiaa ja mukavuutta. Tiukan laadunvalvonnan soveltaminen takaa jalkineiden käsityöläisen, jolla on täydellinen kenkä, erittäin mukavat jalkineet.

Naisille tarkoitetut esparto espadrillot, joissa on alusta BLUE FARKUT, ovat aito muotoilu, alkuperäinen ja erehtymätön, ja niiden laatu on enemmän kuin kontrastinen. Luonnollisten kankaiden käytön ansiosta käsintehdyissä esparto espadrilloissa, joissa on alusta naisille, tarjoavat kevyen mutta lohduttavan hieronnan jalkapohjiin kävellessäsi heidän kanssaan. Kengän pohjassa on ohut kerros luonnonkumia, joka suojaa espartoa descastelta.

DOROTHY MAMBO™ valmistaa kaiken espadrille-muotoilunsa rajoitetun erän naisten esparto-alustalla täyttääkseen asiakkaidemme vaatimat korkeimmat laatustandardit.

Kun kävelet naisille tarkoitettujen espadrille-alustan espadrillien kanssa, koet loputtoman aististimulaation. Tämä johtuu suorasta kosketuksesta, jonka jalkojesi kasvin iho vaikuttaa espartoon. Tämän suoran kosketuksen ansiosta alpargatamme pohjan esparto pystyy mukautumaan kunkin henkilön jalkojen muotoon. Jalan hikoilukyvyn säilyttäminen koko ajan. Mikä pahempaa, espartolla tai juutilla on myös kyky erittää käytön aikana kertynyttä hikoilua ja pysyä uutena seuraavan kävelyn ajan.

Kaikki naisille tarkoitetut espadrille-alustaespadrillimme ovat sertifioituja jalkineita ja ne on valmistettu täysin käsin Espanjassa. Esparto-alustapohjat ovat asiantuntijoiden esparto-käsityöläisten käsin kutomia.

DOROTHY MAMBO™ naisten esparto espadrilloissa on hengittävä, 100% ympäristöystävällinen puuvillainen sisävuori maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

Valitse mikä tahansa naisille tarkoitetuista esparto espadrilles -malleistamme, joista pidät tai jotka liittyvät tyyliisi tai muotitrendiisi. Valitse numerosi oikein, mutta älä huoli, jos et tiedä mikä se on. Tutustu oppaaseemme ja tulosta se

Liitteet
Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(23).pdf Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17(23).pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.