Vanhojen hintojen viimeiset päivät
-30%
01.06.2023 nostamme palveluiden hintoja.
Viimeinen mahdollisuus hyödyntää nykyiset!

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 45 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Nokia N8 -älypuhelin (12 megapikselin Carl-Zeiss-kamera, ksenonsalama, HDMI-portti, nipistyszoomaus, Ovi-kortit) Eri värejä
Nokia N8 helpottaa yhteyden pitämistä Facebookin ja Twitterin kautta: osoitekirja näyttää suoraan kaikkien ystävien tilan. Sinulla ei ole yhtä, vaan kolme kotinäkymää, jotka voit määrittää erikseen, esimerkiksi miniohjelmilla (widgeteillä). Yhdellä sormen pyyhkäisyllä voit vaihtaa kotinäkymästä toiseen. Nokia N8 -puhelimella voit tallentaa ja muokata videoita HD-laadulla, lisätä musiikkia, kuvia, tekstiä ja siirtymiä ja ladata ne sitten suoraan Internetiin. Ota erinomaisia valokuvia Carl Zeissin suurella 12 megapikselin kennolla ja optiikalla. Ksenonsalama mahdollistaa korkealaatuiset kuvat myös heikossa valaistuksessa.Nokia N8 -puhelimessa on HDMI-portti, joten voit toistaa valokuvia, videoita ja musiikkia yhteensopivilla televisioilla, ulkoisilla näytöillä, projektoreilla ja stereoilla. Ja kaikki tämä hämmästyttävällä digitaalisella HD-resoluutiolla 1,280 x 720 pikseliä (720p) videoille. Nokia N8 tukee myös Dolby Digital Plus -sovellusta. Voit siis nauttia videoistasi kotiteatterijärjestelmässäsi Dolby Surround -äänellä.Nokia N8:n avulla tiedät aina, minne mennä. Syötät vain määränpääsi, ja Ovi Maps vie sinut sinne ääniavusteisilla reittiohjeilla - kävellen tai autolla, yli 70 maassa. Myös ilmainen: Maailmanlaajuiset kartat, Lonely Planet- ja Michelin-matkaoppaat, tiedot nykyisestä säästä ja lähialueen tapahtumista.Nokia N8 -puhelimesi lisäsovellukset tarjoavat entistä hauskempaa ja entistä enemmän tapoja olla luovia. Ovi Storessa on tuhansia sovelluksia, pelejä ja videoita ladattavaksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Nokia N8 tarjoaa intuitiivisen pääsyn kaikkiin suosikkialbumeihisi - myös albumikuvituksen näyttämiseen. Nauti musiikkikokoelmastasi liikkeellä ollessasi - jopa 50 tuntia.

"Laitteet kytketään päälle/pois päältä ja testataan LCD-toimivuuden suhteen. Laitteet toimitetaan sisältäen akun ja takakannen.
Testattu virta päälle / pois tarkoittaa, että laitteet tarkistetaan sen selvittämiseksi, voidaanko ne kytkeä päälle. Lisäksi LCD-näyttö testataan.
Tämä tarjous on suunnattu yksinomaan ammattimaisille jälleenmyyjille.
Kauppiaat, joilla on tai ei ole kauppalupaa.
Wehr useita laitteita Ostaa ei ole yksityishenkilö.
Ei takuuta akuille, koska nämä eivät ole uusia laitteita.
Myynti tapahtuu erikoistuotteena nimenomaisesti ilman takuuta tai palautusta.
Tämä tarjous on suunnattu yksinomaan ammattimaisille jälleenmyyjille. Myynti tapahtuu erikoistuotteena nimenomaisesti ilman takuuta tai palautusta.
Myynti ilman takuuta Ei vähennyksiä, muunnoksia tai lunastuksia.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.