FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
19 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tasoitusjärjestelmän laattojen asennusjärjestelmä 100 kpl. Vedä kieleke, fleece 50/50

0,05 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
3 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

System Perfectlevel on innovatiivinen laattojen asettamista nopeuttava järjestelmä, joka on valmistettu sopivista materiaaleista säästääkseen mahdollisimman paljon aikaa paikan päällä. Suositellaan ihmisille, jotka asettavat laattoja ammattimaisesti, mutta myös ihmisille, jotka haluavat asettaa laatat yksin.
Pefectlevel-järjestelmän avulla laatoitus on paljon helpompaa ja tulokset 100% parempia. Nopeampi työ Järjestelmämme lyhentää merkittävästi työaikaa, ja lopullinen vaikutus on ihanteellinen.
Helppo asennus Koska lisätyökaluja ei tarvitse käyttää, se ei vaadi vaivaa - se on helppo koota millä tahansa kykytasolla. Sitä voidaan käyttää seinillä ja lattioilla. Aikaa säästävä järjestelmä Perfectlevel lyhentää aikaa ja lisää tuottavuutta laattojen asettamisessa, lisäksi välttää niiden siirtymisen asennuksen aikana.
Liitoksen pidike 1,5 mm tai leveämpi laattaristien lisäkäytöllä Sopii laatoille, joiden paksuus on 8-12 mm Järjestelmä ei vaadi lisätyökaluja Poikkeuksellisen helppo käyttää.

Kuinka käyttää Perfectlevel-järjestelmää

1.Kun olet levittänyt liiman, aseta ensimmäinen laatta. Liu'uta sitten pidike niiden alle niin, että kummallakin puolella on kaksi pidikettä noin 4-8 cm: n etäisyydellä laatan kulmasta.

2.Aseta seuraava laatta ja työnnä se pidikkeisiin. Liu'uta kiila pidikkeen reikään (purista) tasoittaaksesi kaksi laattaa toisiinsa.

3.Odota laastin kuivumista. Pidikkeen poistamiseksi sinun tarvitsee vain käyttää kumivasaraa tai yksinkertaisesti potkaista sitä.

Ostat 50 stukkopidikettä + 50 stukkokiilaa.
Ilmainen toimitus!Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.