FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
12 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Palvelun säännöt - erikoistuneen konsultin apua

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Toimeksiantaja - yrittäjä tai urakoitsijavarmennuspalvelun tilaava yksityinen henkilö.
 3. Oman konsultin palvelu - jäljempänä palvelu - koostuu käyttäjän avustamisesta §2:ssa kuvatuissa puitteissa. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka asiakkaan on maksettava voidakseen tarjota erikoistuneen konsultin palvelun.
 5. Yrityspaketti - joukko urakoitsijan tarjoamia lisäpalveluita, jotka myydään pakettina

   

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Asiakas voi tilata palvelun vain toisessa kahdesta mainitusta tapauksesta:
   1. Missä tahansa yrityspaketissa (palvelu on osa jokaista saatavilla olevaa)
   2. 5 tunnin lisäpakettina, kun hänellä on jo ostettu paketti yrityskäyttöön.
   3. Asiakas tilaa yrityspaketin tai erikoistuneen konsultin tukipalvelun Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta on esitetty palvelun tilaussivulla ja se koskee asiantuntevan konsultin apua sivulla ilmoitetun tuntimäärän aikana.
   4. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa vahvistusviestin. Tästä hetkestä lähtien toimeksiantajalla on rajoittamaton määrä aikaa täyttää palvelulomake, jossa hän antaa toimeksiantajalle tarvittavat yhteystiedot toimeksiantajaan.
   5. Palvelulomakkeen täyttämisen jälkeen toimeksiantaja aloittaa sen toteuttamisen 3 arkipäivän kuluessa sen täyttämisestä. Mikäli palvelun suorittamisen määräaikaa ei voida noudattaa, urakoitsija sitoutuu ilmoittamaan tästä välittömästi Toimeksiantajalle, jolloin ehdosta sovitaan toimeksiantajan ja toimeksisaajan välillä erikseen.
   6. Palvelu katsotaan loppuun kuluneeksi, kun Asiakas käyttää palvelussa käytettävissä olevan tunnin kokonaismäärän.
   7. Asiakas voi lähettää rajattoman määrän avunpyyntöjä omalta konsultilta käytettävissään olevien palvelutuntien aikana.
   8. Oman konsultin apua on saatavilla vain sähköpostitse millä tahansa kielellä tai puhelimitse seuraavilla kielillä: englanti, puola, espanja, saksa, ranska, italia.
   9. Toimeksisaaja varaa oikeuden muuttaa puhelintuen saatavuutta millä tahansa kielillä. Tässä tapauksessa, jos muutos tapahtuu päämiehen vahingoksi (kieli tai kielet, joilla konsultin apua on tähän mennessä tilattu ja\/tai kieli hänen käyttäjäprofiilissaan), hänellä on oikeus pyytää maksettujen varojen takaisinmaksu suhteessa jäljellä olevaan tuntimäärään palvelupaketin hinnan mukaan.
   10. Jos Toimeksisaaja ei pysty tarjoamaan omaa konsulttia 3 työpäivän kuluessa, toimeksiantajalla on oikeus vaatia ostetun palvelun palautusta. Yrityspaketin ostamisen yhteydessä Käyttäjä voi pyytää hyvitystä pakettiin kuuluvasta palvelusta suhteellisesta hinnasta. Palvelusta maksettu summa palautetaan toimeksiantajan tilille 3 arkipäivän kuluessa. Hyvitys tapahtuu samassa muodossa kuin Asiakkaan suorittama maksu palvelusta. Jos palautus ei ole mahdollista, Toimeksisaaja ottaa yhteyttä Toimeksisaajaan muun palautustavan järjestämiseksi.
   11. Osana palvelua urakoitsija tarjoaa apua seuraavilla aloilla:
    1. yhteydenpito ulkomaisiin tukkukauppiaisiin (mukaan lukien sovittelu, neuvottelut, konsultointi)
    2. alustan käyttö (mukaan lukien konsultointi)
    3. kansainvälisen myynnin perusteet (apu promootiossa, tuotevalinnassa jne.)
    4. Toimeksisaaja varaa oikeuden kieltäytyä avusta muussa kuin kohdassa mainitussa laajuudessa 10. §2. Tällaisen kieltäytymisen tapauksessa asiakkaalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
    5. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Toimeksiantajalla on aktiivinen tili Merkandi-alustalla.

     §3 Palauttaa

     1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
     2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 §4.
     3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

       

      §4 Valitukset

      Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

      1. Toimeksisaaja ei ole tarjonnut palvelua avun saamiseksi yhteydenottopäiväksi määritellyssä määräajassa palvelun ehdoissa määritellyssä laajuudessa.
      2. Urakoitsija vaihtoi tarjottua kielivalikoimaa oman konsultin avulla kohdan mukaisesti 8 § 2

       Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
       Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.
        

       §5 Vastuu

       Toimeksisaaja on vastuussa vain toimeksiantajan antamasta avusta tietyssä laajuudessa Apua tarjotaan äärimmäisellä huolella toimeksisaajan parhaiden tietojen ja taitojen perusteella, mutta toimeksisaaja ei ole vastuussa avun vaikutuksista.

        

       §6 Loppumääräykset

       Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.