FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Merkandi

Tukkukauppa ilman rajoja

Mikä on Merkandi?

Merkandi on kansainvälinen tukkukaupan alusta hyödykkeille, joita tarjotaan sekä tavanomaisessa tukkukaupassa että ulosottomiehen takavarikoimien, ylijäämätuotannon ja -varastojen, yritysten selvitystilojen, kuluttajien palautusten jne. yhteydessä.

Yli 100 000

käyttäjät

Yli 1 200

kommentit

Yli 150

maailman maat

Näkemys

Luomme tukkukaupan tulevaisuutta. Poistamme rajat, kielimuurit ja lisäämme asioinnin turvallisuutta. Luomme yhden paikan, jossa kansainvälisestä tukkukaupasta tulee yksinkertaista, saavutettavaa ja turvallista. Toteutamme vision yhdestä portaalista, joka yhdistää tukkukauppiaat ja tarjoukset eri puolilta maailmaa lisäämällä markkinoiden kilpailukykyä ja pääsyä laajempaan tuotevalikoimaan, varmistaen samalla mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaa uusilla markkinoilla ja asiakkailla.

Kauppamessut

Syyskuussa 2019 vierailimme kansainvälisillä sähköisen kaupankäynnin messuilla IAW:ssa. Edustimme kolmea tiimimme jäsentä kolmen päivän ajan, ja isännöimme asiakkaita ja vierailijoita tiedottaen heille liiketoiminnastamme ja alustamme saatavista eduista. Kutsumme teidät vierailemaan tulevilla messuilla, joilla olemme säännöllisesti esillä.

Merkandi IAW 2019


Kielipalvelu

Autamme sinua ostamaan ja myymään hyödykkeitä tehokkaasti ennennäkemättömilla tukkuhinnoilla ja tarjoamme asiakaspalvelua seuraavilla kielillä:


Toiminta-alue

Toimimme seuraavissa maissa:

 
Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.