FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Ostajille

#1 tukkukaupan alusta ostajille. Parhaat tavaratarjoukset ympäri maailmaa. Ylivarastot, sarjan lopputuotteet ja paljon muuta. Jopa 90% halvempi

Mikä on Merkandi?

Merkandi on kansainvälinen tukkuportaali, joka yhdistää tukkuostajat myyjään. Merkandista löydät erilaisia tuotteita suuria määriä toimittajilta ympäri maailmaa. Tämä on alusta yrittäjille, jotka etsivät mahdollisuuksia ostaa tukkutuotteita parhaaseen hintaan.

Yli 100 000

käyttäjät

Yli 1 200

kommentit

Yli 150

maailman maat

Tutustu tukkukaupan maailmaan Merkandin kanssa

Me Merkandissa tiedämme, että menestyminen tukkukaupassa edellyttää pääsyä parhaisiin tarjouksiin ja luotettaviin yhteistyökumppaniin. Siksi olemme luoneet ostajille alustan, joka tarjoaa lukuisia etuja:

Rajaton määrä tiedusteluja

Voit lähettää kyselyitä tukkukauppiaille rajoituksetta yhteydenottolomakkeen kautta ja suoraan sähköpostitse.

Kätevä tuotehakukone

Tarjoamme sinulle kehittyneen hakukoneen, jonka avulla löydät nopeasti etsimäsi tuotteen.

Kätevä hallintopaneeli tilillesi, yhteystietojen, tarjousten ja tiedoille

Tarjoamme ammattimaisen asiakaspaneelin, jonka avulla voit helposti hallita viestejäsi, suosikki tukkukauppoja tai tarjouksiasi.

PREMIUM
Pääsy tukkukauppiaiden mustalle listalle

PREMIUM-asiakkailla on pääsy mustalle listalle epärehellisistä yrityksistä, jotka ovat huijanneet asiakkaitaan. Nämä yritykset eivät ole Merkandin tukkukauppiaiden luettelossa.

Tukkukauppiaiden yhteystiedot näkyvät

Esitämme tarjouksissamme ja tukkukauppiaiden tietokannassa myyjien täydelliset yhteystiedot - osoitteet, puhelinnumerot, verkkosivujen osoitteet.

Päivittäinen uutiskirje, joka sisältää uusia tukkutarjouksia ympäri maailmaa

Lähetämme sähköpostiisi joka päivä uusimmat kauppatarjoukset, joissa on hyödykkeitä markkinoiden parhaaseen hintaan.

PREMIUM
Pääsy tukkukauppiaita koskeviin palautteisiin

Tarjoamme PREMIUM-asiakkaille tukkukauppiaiden kommenttijärjestelmän, jonka avulla he voivat lukea mielipiteitä yksittäisten toimittajien luotettavuudesta.

Pääsy osaketarjouksiin 150 maasta ympäri maailmaa jopa -90% alennuksella

Tarjoamme pääsyn ainutlaatuisiin varastotarjouksiin kaikkialta Euroopasta, Aasiasta ja Yhdysvalloista.

Rekisteröidy tänään ja osta halvemmalla!

Liity yli 100 000 tyytyväisen käyttäjän joukkoon

Palautetta Merkandista

Eli kuinka käyttäjämme arvioivat meidät

Ihailen korkeaa ammattitaitoa validointiprosessissa ja käyttäjille huijareista tiedottamisessa, yksinkertaista viesti- ja tilausprosessia, mutta maksullisten palvelujen kyseenalaista tehokkuutta.


Yevgeniy Sydorenko

Tämä palvelu tarjoaa monia vaihtoehtoja, sitä kannattaa kokeilla. Pystyt kommunikoimaan myyjien kanssa hyvin. Kiitos tästä palvelusta!


Dóra Dallos

Loistava sivusto, jonka ansiosta sain aikaan kansainvälistä kiinnostusta tuotteelleni. Suosittelen sitä kaikille, jotka lukevat tämän tai kuuntelevat minua.


Samuel McNally

Edut ostajille

Koko maailma käden ulottuvilla

Kansainvälisellä tukkukaupan alustalla Merkandilla kokoamme yhteen tuottajia ja tukkukauppiaita pääasiassa Euroopasta, mutta myös Aasiasta ja USA:sta. Yhteisömme on kasvava ryhmä tuottajia, tukkumyyjiä, kaupan välittäjiä, jakelijoita ja myymälöiden omistajia, jotka tarjoavat tai haluavat ostaa uusia ja käytettyjä, kunnostettuja tai vaurioituneita tavaroita päivittäin. Päätavoitteemme on helpottaa kauppiaiden luotettavien liikekumppaneiden löytämistä, yhteydenpitoa heihin ja viime kädessä hedelmällistä yhteistyötä.

Merkandi tarjoaa ostamisesta kiinnostuneille käyttäjille pääsyn kansainväliseen tietokantaan tavallisten tuotteiden ja varastotavaroiden myyntiin erikoistuneista tukkukauppiaista - nämä ovat tukkumääriä erittäin halpoja tuotteita tuotantoylijäämistä, varastoylijäämiä, tavaroita kuluttajapalautuksista, lopputuotteita. sarjan tuotteita, kuten kausimyyntiä sekä näyttelyn ja jälkivuokrauksen laitteita sekä myymälöiden, tukkuliikkeiden, varastojen ja erilaisten teollisuuslaitosten selvitystilasta saatuja tavaroita.


Laaja tietokanta todennetuista kauppayrityksistä

Rekisteröitymisen ja vuositilauksen maksamisen jälkeen käyttäjä pääsee laajaan tukkukauppiaiden yhteystietokantaan (osoitteet, puhelinnumerot, yritysten nettisivut), jotka myyvät tavallisia tuotteita sekä varasto- ja myyntitavaroita.

Jokainen Merkandin tukkumyyjä varmistetaan tarkistamalla sen uskottavuus työntekijöidemme toimesta. Tämän ansiosta Merkandi-kaupankäyntialustan käyttäjät pääsevät varmennettuihin yrityksiin ja lisäävät siten kaupankäyntien turvallisuutta. Kaikki, jotka haluavat julkaista tarjouksensa Merkandissa, ovat varmentamisen alaisia.


Täydelliset tiedot yhdessä paikassa

Alustan ansiosta käyttäjien, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan halpoja tuotteita tietystä toimialasta tai tavaravalikoimasta, ei tarvitse viettää tuntikausia pitkiin ja usein turhiin tukkukauppiaiden hakuihin verkkosivustoilla. Kun olet kirjautunut Merkandiin ja napsauttanut "Tukkumyynti", heille näytetään luettelo vahvistetuista tukku-, varasto- tai tavaroita myyvistä yrityksistä sekä Euroopassa että ympäri maailmaa.

Jokainen tukkukauppiaskortti sisältää tiedot, joiden tarkoituksena on helpottaa ostajan yhteydenottoa ja myyjän tarjoamien tuotteiden ostamista. Nämä tiedot sisältävät muun muassa: tavaroiden toimitustavat, ostettujen tavaroiden maksutavat tai kielet, joilla voit ottaa yhteyttä tukkumyyjään. PREMIUM-tilin käyttäjät näkevät myös muiden ostajien tukkukauppiaille antamia mielipiteitä. Tämä on yhteenveto sellaisten ostajien liiketoimista, jotka suosittelevat tai neuvovat olemaan tekemättä yhteistyötä tietyn tukkukauppiaan kanssa.

Rekisteröidy tänään ja osta halvemmalla!

Liity yli 100 000 tyytyväisen käyttäjän joukkoon

Tarkennettu hakukone

Selkeä verkkosivuston esitys ja helppokäyttöinen hakukone mahdollistavat nopean ja intuitiivisen sopivien liikekumppaneiden ja tuotteiden haun. Luettelossa voi siis olla tukkukauppiaita vain käyttäjän valitsemasta maasta, esim. tukkukauppiaita Saksasta, tukkukauppiaita, jotka tarjoavat vain tietyn toimialan tai alatoimialan tuotteita (esim. vaatteet, lasten tuotteet, yrityksen selvitystilaan tulleet tavarat) tai tietystä tuoteryhmästä , esim. uudet tuotteet, kunnostetut tavarat.

Hakukoneessa voit myös lajitella tukkukauppiaat kätevästi ja nopeasti tarjousten määrän mukaan tai lajitella tarjoukset hinnan tai lisäyspäivämäärän mukaan. On myös mahdollista näyttää vain ne tukkuliikkeet, jotka tarjoavat tavaroita pyynnöstä. Hakukenttä on edistynyt työkalu, joka rajaa hakua avainsanoilla, esimerkiksi: tunnetut tuotemerkit tai tuotteet.


Laaja valikoima tuotteita

Merkandi-kaupankäyntialustalla käyttäjät pääsevät myös selkeään esittelyyn tarjouksista, jotka on järjestetty luokkiin ja alakategorioihin. Uusia osaketarjouksia julkaistaan joka päivä. Tukkukauppiaat antavat tarjouksen kuvauksessa yksityiskohtaiset tiedot, kuten tiedot hinnasta, saatavilla olevasta tavaramäärästä, vähimmäistilaussummasta, maksutavoista ja toimitusehdoista. Tämän ansiosta käyttäjät voivat saada nopeasti yksityiskohtaista tietoa Euroopan markkinoiden halvimmista tarjouksista.

Lisäksi Merkandi-alusta tarjoaa mm. lomakkeet, jotka helpottavat yhteydenottoa valittuun tukkumyyjään, henkilökohtainen uutiskirje, jossa on tietoa parhaista tarjouksista, tärkeistä muutoksista nettisivuilla ja kampanjoissa, sekä maanantaista perjantaihin avoinna olevan monikielisen asiakaspalveluosaston apu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Merkandi-tukkukaupan alusta tukee yrityskontaktiverkoston rakentamista. Se helpottaa luotettavien tukkukauppiaiden löytämistä, jotka tarjoavat varastoja ostajaa kiinnostavalta toimialalta, ja mahdollistaa myös nopean ja helpon yhteydenoton tukkuliikkeeseen ja tuotteiden ostamisen markkinoiden parhaaseen hintaan.

Merkandi maailmassa

Maat, joissa toimimme asiakkaidemme kanssa

 

150 maata

Meillä on tarjouksia ja käyttäjiä jopa 150 maasta

34 verkkotunnusta

Meillä on alustasta peräti 34 kieliversiota

Satoja tuhansia tarjouksia

Valikoima jokaiseen kategoriaan tukkumyyjiltä kaikkialta maailmasta

Rekisteröidy tänään ja osta halvemmalla!

Liity yli 100 000 tyytyväisen käyttäjän joukkoon

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.