FLASH SALE
-30%
Jokaista REKISTERÖINTIÄ ja UUDISTAMISTA kohden
tarjouksia ei voi yhdistää
31 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 45 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Ostajille

Rekisteröi tili tänään ja osta halvemmalla!

Yleistä tietoa

Käyttäjämme voivat helposti ja kätevästi luoda yhteyksiä tukkukauppiaisiin Merkandissa, josta he voivat ostaa erilaisia hyödykkeitä jopa 60-80% alennuksella.

Merkandi-alusta tarjoaa ostajille laajan tietokannan luotettavista kauppayrityksistä Saksasta, Puolasta, Englannista, Itävallasta, Alankomaista, Ranskasta, Sveitsistä, Italiasta, Espanjasta, Kreikasta, Venäjältä, Tšekin tasavallasta, Turkista sekä Yhdysvalloista, Romaniasta, Irlannista, Intiasta, Belgiasta ja monista muista maista.

Kehitämme jatkuvasti Merkandi-alustaa ja laajennamme sen kattavuutta uusiin kohdemaihin, minkä ansiosta verkkosivuston tarjousten määrä kasvaa jatkuvasti.


Merkandi
numeroissa

Yli 75.000

käyttäjät

Yli 1.000

kommentit

Yli 150

maailman maat

Ostajille se tarkoittaa yhtä asiaa - entistä enemmän todennettuja lähteitä, joista voi ostaa minkä tahansa alan hyödykkeitä - vaatteita, jalkineita, elektroniikkalaitteita, tietokoneita, kannettavia tietokoneita, elintarvikkeita, juomia, kosmetiikkaa, hajuvesiä, kotitaloustuotteita ja monia muita.

Ei ole väliä mitä tuotetta etsit - Merkandi tarjoaa tietokannan tukkumyyjistä, tuottajista ja jakelijoista Euroopasta ja ympäri maailmaa sekä kymmeniä tuhansia tukkutarjouksia.

Miten pääsee käsiksi niihin?

Rekisteröi vain tili Merkandissa, ja muutamassa sekunnissa pääset valitsemiesi yritysten luo ja voit ottaa heihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai tarjouksia, keskustella yhteistyön yksityiskohdista tai tilata tavaroita.

Liity tänään ja osta halvemmalla
Rekisteröi
Tässä ovat ostajien edut Merkandissa:
Rajaton määrä tiedusteluja

Voit lähettää kyselyitä tukkukauppiaille rajoituksetta yhteydenottolomakkeen kautta ja suoraan sähköpostitse.

Kätevä tuotehakukone

Tarjoamme sinulle kehittyneen hakukoneen, jonka avulla löydät nopeasti etsimäsi tuotteen.

Kätevä hallintopaneeli tilillesi, yhteystietojen, tarjousten ja tiedoille

Tarjoamme ammattimaisen asiakaspaneelin, jonka avulla voit helposti hallita viestejäsi, suosikki tukkukauppoja tai tarjouksiasi.

Pääsy tukkukauppiaiden mustalle listalle

PREMIUM-asiakkailla on pääsy mustalle listalle epärehellisistä yrityksistä, jotka ovat huijanneet asiakkaitaan. Nämä yritykset eivät ole Merkandin tukkukauppiaiden luettelossa.

Tukkukauppiaiden yhteystiedot näkyvät

Esitämme tarjouksissamme ja tukkukauppiaiden tietokannassa myyjien täydelliset yhteystiedot - osoitteet, puhelinnumerot, verkkosivujen osoitteet.

Päivittäinen uutiskirje, joka sisältää uusia tukkutarjouksia ympäri maailmaa

Lähetämme sähköpostiisi joka päivä uusimmat kauppatarjoukset, joissa on hyödykkeitä markkinoiden parhaaseen hintaan.

Pääsy tukkukauppiaita koskeviin palautteisiin

Tarjoamme PREMIUM-asiakkaille tukkukauppiaiden kommenttijärjestelmän, jonka avulla he voivat lukea mielipiteitä yksittäisten toimittajien luotettavuudesta.

Pääsy osaketarjouksiin 150 maasta ympäri maailmaa jopa -90% alennuksella

Tarjoamme pääsyn ainutlaatuisiin varastotarjouksiin kaikkialta Euroopasta, Aasiasta ja Yhdysvalloista.

Palautetta Merkandista

Ainutlaatuinen palvelu, olitpa myymässä tai ostamassa ammattialustaa. Myyjänä Merkandi antaa sinulle tilan, jossa ostajat ympäri maailman tunnistavat sinut.

Akram DJEBBARI

Erittäin tyytyväinen Merkandiin, tarjoukseni voivat tavoittaa koko maailman. Tarjoukset julkaistaan automaattisesti useilla kielillä, se on erittäin mielenkiintoista.

Sofia Franco

Kiitos paljon pääsystä alustalle. Mukava palvelu ja mahtavat ihmiset. Mekandi-alustan ansiosta sain pääsyn moniin tuotteisiin. Kiitos paljon.

Jakub Dziedziński
Video Merkandista

Pyydämme sinua katsomaan lyhyen videon, jossa selitämme, miten tukkukauppa-alustamme - Merkandi - toimii. Opit, miten portaalimme avulla voit säästää jopa 60-80% myymälän hyödykehankinnoissa.


Edut ostajille

Kansainvälinen tukkukauppapaikka Merkandi tuo yhteen tukkukauppiaita ja valmistajia pääasiassa Euroopasta, mutta myös Aasiasta ja Yhdysvalloista. Yhteisömme on suljettu, mutta päivittäin kasvava ryhmä valmistajia, tukkukauppiaita, välittäjiä, jakelijoita ja kauppiaita, jotka tarjoavat tai haluavat ostaa tavaroita varastosta, huutokaupoista, ylituotannosta tai myynnistä. Sen päätavoitteena on helpottaa kauppiaiden luotettavien liikekumppaneiden löytämistä, yhteydenpitoa ja lopulta - hedelmällistä yhteistyötä.

 

Ostamisesta kiinnostuneille käyttäjille Merkandi tarjoaa pääsyn kansainväliseen tukkukauppiaiden tietokantaan, joka on erikoistunut myymään muun muassa hyödykevarastoja - ne ovat tukkumyynti määriä erittäin edullisista tuotteista kuten ylijäämätuotannosta, varastoista, kuluttajapalautuksista, sarjojen lopputuotteista, varastotavaroista, esimerkiksi kausimyynneistä peräisin sekä jälki- ja jälkivuokrauslaitteita ja hyödykkeitä puretuista myymälöistä, tukkukaupoista ja erilaisista teollisuustehtaista.

Merkandi-alusta mahdollistaa tuotteiden selkeän esitystavan luettelossa ja helppokäyttöisen hakukoneen avulla sekä tuotteiden että asiaankuuluvien kauppakumppaneiden nopean ja intuitiivisen haun.

Pääsy varastoja tarjoavien tarkistettujen tukkukauppiaiden yhteystietoihin. Kun käyttäjä on rekisteröitynyt verkkosivustolle ja maksanut vuosimaksun, hän saa käyttöönsä laajan tietokannan, jossa on tukkukauppiaiden yhteystietoja (osoitteet, puhelinnumerot, verkkosivustot ja sähköpostiosoitteet), jotka myyvät tavanomaisia sekä varasto- ja outlet-hyödykkeitä. Alustan ansiosta käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan halpoja tuotteita tietystä toimialasta tai tuotevalikoimasta, eivät joudu käyttämään tuntikausia Internetissä tukkukauppiaiden etsimiseen, mikä on harvoin tuottavaa. Kun olet kirjautunut palveluun ja napsauttanut "Tukkukauppa", saat luettelon tarkistetuista yrityksistä, jotka myyvät tukkuvarastoja tai tavanomaisia hyödykkeitä. Jokainen Merkandissa toimiva tukkukauppa tarkastetaan, ja työntekijämme tarkistavat sen luotettavuuden. Tämän ansiosta kaikki Merkandin kauppapaikan käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että he ovat tekemisissä vain fyysisesti olemassa olevien yritysten kanssa, jotka todella käsittelevät varastojen, myyntipisteiden tai ylijäämän myyntiä. Kaikki, jotka haluavat julkaista tarjouksensa Merkandissa, tarkistetaan.

Lisäksi kunkin tukkukauppiaan välilehdellä on tietoja, joiden tarkoituksena on helpottaa ostajan yhteydenottoa ja Myyjän tarjoamien tuotteiden ostamista. Näihin tietoihin kuuluvat muun muassa toimitusmuodot, ostettujen tavaroiden maksutavat ja kielet, joilla voit ottaa yhteyttä tukkukauppiaaseen. PREMIUM-tilin käyttäjät näkevät myös muiden ostajien tukkukauppiaalle antamat palautteet.

Helpottaaksemme asioita, Merkandin verkkosivustolla on mahdollisyys kehittyneeseen tukkukauppahakuun. Luettelossa voit nähdä tukkukauppiaita valitusta maasta, esim. tukkukauppiaita Saksasta, tukkukauppiaita, jotka tarjoavat vain tuotteita valitulta toimialalta tai alahaaralta (esim. vaatteita, lastentarvikkeita, poistotavaroita tarjoavia tukkukauppiaita) tai tietystä tuoteryhmästä, esim. uusia tuotteita, kunnostettuja tuotteita. On myös mahdollista näyttää vain ne tukkukauppiaat, jotka tarjoavat hyödykkeitä tilauksesta.

Pääsy tuoteluetteloon, joka on järjestetty luokkiin ja alaluokkiin. Uusia varastotarjouksia joka päivä. Merkandin kaupankäyntialustan ansiosta sen käyttäjät voivat saada yksityiskohtaista tietoa Euroopan markkinoiden halvimmista tarjouksista tunnin sisällä. Lisäksi tukkukauppiaat antavat tarjouskuvauksessa yksityiskohtaisia tietoja, jotka helpottavat käyttäjien ostopäätöksen tekemistä, esimerkiksi tietoja hinnasta, käytettävissä olevasta tavaramäärästä, vähimmäistilausmäärästä tai maksutavoista ja toimitusehdoista. Näiden tietojen avulla ostaja voi vertailla ja valita markkinoiden parhaan tarjouksen.

Verkko-ostosten riskien vähentämiseksi Merkandi-alusta tarjoaa käyttäjilleen pääsyn ainoastaan aiemmin varmennettujen tukkukauppiaiden yhteystietokantaan. Lisäksi on olemassa palautejärjestelmä, joka on tukkukauppiaita koskevien tietojen kokoelma. Nämä kommentit ovat eräänlainen yhteenveto ostajien liiketoimista, jotka joko suosittelevat tai eivät suosittele yhteistyötä tietyn tukkukauppiaan kanssa.

Merkandi-alusta tarjoaa myös yhteydenottolomakkeet, jotka helpottavat yhteydenottoa valittuun tukkukauppiaaseen, uutiskirjeen, jossa kerrotaan uusista tarjouksista, tärkeistä muutoksista palvelussa, kampanjoista ja maanantaista perjantaihin avoinna olevan asiakaspalveluosaston tarjoamasta avusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Merkandin tukkumyyntialusta tukee liiketoimintakontaktien verkoston rakentamista. Sen avulla on helpompi löytää luotettavia tukkukauppiaita, jotka tarjoavat varastoja ostajan kiinnostuksen kohteena olevalta toimialalta. Se mahdollistaa myös nopean ja helpon yhteydenpidon tukkukauppiaaseen ja tuotteiden ostamisen markkinoiden parhaaseen hintaan.

Liity tänään ja osta halvemmalla
Rekisteröi
Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.

;