FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Merkandin historia

 • 2024

  Huhtikuu, 2024
  Tukkukuvausten automaattinen käännös

  Olemme ottaneet käyttöön uuden ominaisuuden - tästä lähtien kaikki tukkukuvaukset käännetään kaikille kielille. Tämän ansiosta asiakkaat kaikista maista voivat oppia lisää yrityksestäsi.

 • Maaliskuu, 2024
  Ilmoitus uusista toiminnoista ja muutoksista

  Tästä eteenpäin jokaisen käyttäjän kojelaudassa, aivan yläreunassa, näytämme Merkandissa tapahtuneet muutokset. Näin et koskaan menetä uusia toimintoja ja muutoksia, jotka olemme valmistaneet sinua varten.

 • Helmikuu, 2024
  Kauppapolku menestykseen -kurssi

  Olemme julkaisseet kurssin aloittelijoille ja edistyneille tukkukauppiaille. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tiedon - toimialan valinnasta, varastoinnista, rahoituksesta, myynnistä markkinointiin. Kurssi on ilmainen ja avoin rekisteröityneille käyttäjille. Kutsumme sinut katsomaan!

 • PIN-koodin syöttäminen asiakaspalvelua varten

  Olemme ottaneet käyttöön asiakkaille yksilölliset PIN-koodit turvallisuuden lisäämiseksi ja valtuutuksen helpottamiseksi asiakaspalveluun otettaessa. Tämän ansiosta varmennusprosessi on nopeampi ja tietoturva alustalla on vahvistunut merkittävästi.

 • Tammikuu, 2024
  Mahdollisuus kirjautua sisään useita käyttäjiä yhdelle tilille

  Tiimityöskentelyn helpottamiseksi tietyntyyppisten tilien sisällä olemme ottaneet käyttöön alatilit-toiminnon, jonka ansiosta esimerkiksi työntekijät voivat hallita vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa tehokkaammin.

  Alkuperäisten push-ilmoitusten käynnistäminen

  Olemme ottaneet käyttöön uuden alkuperäisen ilmoitusjärjestelmän, jonka avulla voit vastaanottaa tietoja suoraan tietokoneen tai puhelimen näytölle. Käyttäjän hyväksynnän jälkeen uutiset näkyvät laitteissa, mikä mahdollistaa entistä nopeamman pääsyn sisältöön.

 • 2023

  Joulukuu, 2023
  Mahdollisuus lisätä tarjouksia milloin tahansa

  Tarjoamme helppokäyttöisen tarjouksen päivitysmoduulin. Virkistys on täysin ilmaista 30 päivän välein. Myös nopeampi päivitys Merkandin pistemaksulla saatavilla. Tarjousten päivittäminen on yksinkertainen ja tehokas työkalu tarjousten näkyvyyden lisäämiseen!

 • Marraskuu, 2023
  Mahdollisuus luoda tarjouksia ennen myyntioption aktivointia

  Yrityksen varmistusaika riippuu monista tekijöistä. Siksi joissakin tapauksissa sitä voidaan pidentää jopa kahdella viikolla. Olemme muuttaneet sisäistä järjestelmäämme ja nyt käyttäjät voivat lisätä tuotevalikoimaansa Merkandin tiimin varmentaessa yritystä. Positiivisen vahvistuksen jälkeen kaikki tarjoukset julkaistaan automaattisesti.

 • Lokakuu, 2023
  Tietojen lisääminen mihin maihin myyjä lähettää + ilmainen toimitus

  Kansainvälinen kauppa käy helpommaksi ja... halvemmaksi. Siksi olemme lisänneet vaihtoehdon määrittää, mihin maihin myyjä lähettää ja ilmaisen toimituksen myyjän valitsemiin maihin sekä mahdollisuuden määrittää kynnyssumman, jolla ilmainen toimitus tarjotaan.

 • Syyskuu, 2023
  Merkandi saavuttaa valonnopeuden!

  Yli kuukauden kovan työn jälkeen voimme ylpeillä siitä, että sivusto on nopeutunut jopa 70 %. Sivujen latausaika on lyhentynyt dramaattisesti, mikä tekee sivuston selaamisesta entistä nautinnollisempaa. Katso itse.

  Suosituimmat haut ja uusi mainostarjouksia -osio

  Olemme ottaneet käyttöön uuden osion suosituimmille hauille ja niiden mukana lukuisia visuaalisia muutoksia. Näihin kuuluu uusi osio: Viikon hitit ja luokan parhaat tarjoukset. Merkandista on tullut visuaalisesti houkuttelevampi ja entistä helpompi käyttää.

  Tietokannan tuonti/vienti

  Kansainvälinen kauppa ei ole helpoin asia. Lisäksi kunkin maan kauppasäännöistä, tulleista jne. koskevien tietojen etsiminen voi olla aikaa vievää. Ajan säästämiseksi olemme laatineet tiedoista yhteenvedon useimmille maailman maille, jotta maiden rajat eivät enää ole ongelma kansainvälisessä kaupassa.

 • Elokuu, 2023
  Ilmoita tarjous

  Tuote ei ole alkuperäinen? Puuttuuko tarjouksesta tietoja? Tai ehkä hinta on vanhentunut? Varmistaaksemme sivuston sisällön korkealaatuisen tarjoamme käyttäjillemme mahdollisuuden lähettää tarjouksia.

 • Heinäkuu, 2023
  Ehdotuksia etsiessä

  Otamme käyttöön yksinkertaisemman hakujärjestelmän verkkosivuillamme. Tästä eteenpäin syöttäessäsi lauseen hakukenttään järjestelmä ehdottaa luokkia, suosituimpia tunnisteita ja sopivimpia tuotteita. Tämä helpottaa etsimistä ja oikeiden tuotteiden löytämistä entistä nopeammin.

  Tuotteiden tilaaminen

  Kaupankäynti edellyttää aina yhteydenpitoa asiakkaaseen. Yksi useimmin raportoiduista ongelmista on loputtomat keskustelut ostajien kanssa. Vähentääksemme vaihdettujen viestien määrää ja lisätäksemme myyntiä otamme käyttöön tuotteiden tilausjärjestelmän korilla. Nyt tilaaminen on yksinkertaisempaa ja intuitiivisempaa ostajan näkökulmasta, ja myyjä saa valmiin tilauksen.

 • Kesäkuu, 2023
  Myyjän perehdytys

  Kaikkien myyjän tietojen, kuten maksutapojen, toimitustapojen, aukioloaikojen jne., tulee olla vakiona. Varmistaaksemme, että jokaisella myyjällä on täysin valmis profiili, olemme ottaneet käyttöön myyjän perehdytyksen. Tietojen täydentäminen tuo vähemmän tarpeettomia kyselyitä ostajilta ja enemmän kiinnostuneilta.

  Uusia, parempia ja nopeampia tarjousten tuontia

  Olemme valmistautuneet tarjousten maahantuontiin täysin uudelleen. Nyt se on nopeampi, yksinkertaisempi ja intuitiivisempi käyttää. Toivomme, että yhä useammat tätä moduulia käyttävät käyttäjät voivat lisätä ja päivittää tarjouksiaan entistä helpommin.

 • Toukokuu, 2023
  Tarjousten julkaiseminen - vielä yksinkertaisempaa

  Tästä lähtien me huolehdimme kaikesta Merkandissa. Jokainen tarjous voidaan julkaista vain yhdessä versiossa ja käännämme sen kaikille muille. Kansainvälinen kauppa helpottui.

  Nopeammat, yksinkertaisemmat suodattimet ja lajittelu

  Olemme tehneet suodattimiin useita parannuksia - tästä lähtien ne on lajiteltu tarjousten määrän mukaan, olemme helpottaneet siirtymistä alakategorioihin ja niiden toiminnan nopeutta. Lisäksi olemme ottaneet käyttöön mahdollisuuden lajitella tarjoukset hinnan ja lisäyspäivämäärän mukaan.

 • Huhtikuu, 2023
  Perehdytys ostajille

  Merkandissa tarjoukset ovat tärkeimpiä. Olemme ottaneet käyttöön perehdytysprosessin, jonka avulla käyttäjä voi valita häntä kiinnostavat luokat ja tuoteryhmät, minkä jälkeen hän saa uutiskirjeen, jossa on hänen kiinnostuksen kohteidensa mukaisia tarjouksia.

  Uusiutuvat tilaukset jo Merkandissa

  Olemme ottaneet käyttöön uuden, kätevämmän tavan hallita tilaustasi. Tästä eteenpäin kuukausitilauksista tilaussumma veloitetaan automaattisesti, kunnes se peruutetaan. Nyt kaikki on vielä yksinkertaisempaa.

 • Maaliskuu, 2023
  Merkandin toimintaa kestävän kehityksen alalla

  Merkandi on alusta, joka on jo vuosia keskittynyt ylijäämien myyntiin, selvitystilaan, sarjan lopettamiseen jne. eli tavaroiden haaskausta vastaan. Tämän ajatuksen edistämiseksi ja yleisön valistamiseksi olemme luoneet alasivun, joka sisältää raportin toiminnastamme tällä alalla.

  Rinteet-osio, jossa on osuvammat tarjoukset

  Olemme tehneet muutoksia mekanismiin, joka luokittelee tarjoukset varastoosioon. Tästä lähtien tässä osiossa näkyy tarjouksia, jotka sisältävät joukon huolellisesti valittuja avainsanoja, mikä auttaa vähentämään menetettyjen tarjousten määrää ja lisäämään ainutlaatuisten mahdollisuuksien määrää.

 • Helmikuu, 2023
  Tuotealennukset ovat täällä!

  Jatkossa aina kun tukkumyyjä muuttaa tuotteen hintaa alempaan, se merkitään tarjoukseen kampanjaksi, jossa on maininta uudesta ja vanhasta hinnasta.

 • Tammikuu, 2023
  Lisää myyntiä laatuindikaattorilla

  Olemme ottaneet käyttöön uuden toiminnon - tarjouksen laatuindikaattorin, jonka ansiosta jokainen myyjä voi interaktiivisesti parantaa tarjouksiaan ja sen seurauksena myyntiä. Indeksi vaihtelee välillä 0–100, ja yli 85 pistemäärä tarkoittaa laadukasta tarjousta. Kutsumme sinut testaamaan toimivuutta!

  Korttien säästäminen helpottaa maksamista

  Jatkossa jokainen Merkandissa palvelusta luotto- tai pankkikortilla maksanut käyttäjä voi valita tallennetun kortin seuraavaa maksua varten.

  Ohjeet varastoon

  Olemme ottaneet varastoprofiiliin käyttöön suuremman kartan, joka on näkyvämpi ja luettavampi ja sisältää erittäin tärkeän muutoksen - siinä on mahdollisuus asettaa reitti. Jälleenmyyjäkäynnin suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 • 2022

  Joulukuu, 2022
  Pääsy tukkutarjouksiin ilman rajoja

  Olemme kääntäneet kaikki sivuston tarjoukset kaikille saatavilla oleville kielille. Tämän ansiosta jokainen käyttäjä, Merkandi kielestä tai kieliversiosta riippumatta, näkee samat ostotarjoukset. Lisää tarjouksia = enemmän asiakkaita tukkukauppiaille!

  Parannettu viestimoduuli ja vastausilmaisimet

  Yksi kansainvälisen yhteydenpidon avainelementeistä on sähköposti. Paransimme moduulia käytön helpottamiseksi, lisäksi esittelimme uuden ominaisuuden - indikaattorit. Korostamme myyjiä, jotka vastaavat kaikkiin viesteihin ja tekevät sen mahdollisimman nopeasti.

 • Marraskuu, 2022
  Merkandi saatavilla 6 uudessa maassa!

  Käyttäjien ja vierailijoiden tarpeita noudattaen lanseeraamme Merkandin kuudella uudella kielellä: tanskaksi, kroatiaksi, norjaksi, viroksi, suomeksi ja sloveniaksi. Uudet maat merkitsevät uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä ostajille että myyjille.

 • Lokakuu, 2022
  Mobiiliversio on vieläkin helpompi käyttää

  Olemme ottaneet käyttöön useita UX- ja käyttöliittymäparannuksia tehdäksemme Merkandin käytöstä matkapuhelimissa entistä helpompaa, nopeampaa ja nautinnollisempaa. Lisäksi työskentelemme tulevina kuukausina käyttäjäpaneelin parissa, jolla on suora vaikutus olemassa olevien asiakkaiden positiiviseen hylkäämiseen.

 • Syyskuu, 2022
  Merkandi kiihtyy jälleen

  Olemme toteuttaneet useita korjauksia alustan nopeuttamiseksi. Alkaen kuvan optimoinnista korjauksiin, jotka saavat valitut sivut latautumaan jopa 60 % s nopeammin. Uusien tarjousten selaaminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa.

 • Elokuu, 2022
  Tekoäly toiminnassa

  Olemme siirtymässä uuteen aikakauteen. Olemme toteuttaneet tarjousnimikkeiden parannuksia tekoälyn avulla. Tekoäly huolehtii paremmin yhteensopivista ja houkuttelevammista nimikkeistä

  Parhaat tarjoukset listan yläpuolella

  Olemme ottaneet käyttöön suosituimpien tarjousten korkeamman paikannusjärjestelmän. Tästä eteenpäin parhaat tarjoukset ovat listoilla entistä korkeammalla, jotta pääset niihin entistä nopeammin!

 • Heinäkuu, 2022
  Luomme oppaita Merkandin käytön helpottamiseksi

  Olemme luoneet ensimmäisen oppaan tarjousten lisäämisestä alustalle. Graafisessa ja tekstimuodossa sekä vinkkejä myymiensa tarjousten luetteloimiseen. Tämä on alku materiaalisarjalle, joka tekee alustamme käytöstä entistä helpompaa.

 • Kesäkuu, 2022
  Uusi, parempi hakukone on täällä!

  Olemme ottaneet käyttöön uuden hakukoneen, jolla on useita etuja. Se on paljon nopeampi, palauttaa osuvampia hakutuloksia, on oikeinkirjoituksen varma ja sillä on kyky konjugoida sanoja. Nyt uuden hakukoneen ansiosta sinua kiinnostavien tuotteiden löytäminen on entistä helpompaa!

 • Toukokuu, 2022
  Etsimme sijoittajia

  Merkandi-alusta vahvistuu, saa uusia käyttäjiä, myyjiä ja ostajia, ja tavoitteemme kasvavat heidän tarpeidensa mukana. Siksi etsimme sijoittajia, jotka auttavat meitä vauhdittamaan visiotamme - tukkukauppaa, joka on yksinkertaista, saavutettavaa, intuitiivista, turvallista ja kansainvälistä. Haluatko olla osa tätä vallankumousta?
  Kirjoittakaa meille

  Lähdimme valloittamaan uusia markkinoita

  Uskomme, että tukkukaupalla ei ole rajoja. Missiomme yhdistää urakoitsijoita kaikkialta maailmasta, pyrimme yksinkertaistamaan kansainvälistä kauppaa ja lähdemme valloittamaan uusia markkinoita. Olemme käynnistäneet arabimaille suunnatun pilottiohjelman, jossa esittelemme alustan uusille myyjille ja ostajille. Näiden toimien tuloksena on sinulle entistä laajempi markkina ja enemmän liikekumppaneita!

 • Huhtikuu, 2022
  Uusi yhteydenottokanava kaikille vierailijoille - Live Chat

  Toistaiseksi chat verkkosivustolla oli vain rekisteröityneiden käyttäjien käytettävissä ja alustan valituissa osioissa. Koska ymmärrämme kuinka hämmentävää tukkukauppa voi olla ja kuinka monta kysymystä voi syntyä, avaamme chatin kaikille vierailijoille.

  Testaamme uutta tilityyppiä - Premium PLUS

  Käyttäjien tarpeiden täyttämiseksi olemme osana kampanjaa aktivoineet uudentyyppisen tilin, jossa on useiden PREMIUM-tilietujen lisäksi myös kolme lisäpalvelua: urakoitsijan vahvistus, tuotehaku ja uskottavuustodistus. Tämä on seuraava askel kohti palveluidemme parasta mukauttamista asiakkaiden tarpeisiin.

  Uusi ilmainen Freemium-tili myyjille

  Olemme luoneet myyjille uuden tilityypin - FREEMIUM. Tästä eteenpäin uusilla päättämättömillä Myyjillä on mahdollisuus tutustua Merkandin potentiaaliin ilman velvoitteita.

 • Maaliskuu, 2022
  Merkandin palveluihin uudet maksutavat

  Olemme julkaisseet kaksi muuta maksutapaa, joista käyttäjämme kysyivät - Apple Pay ja Google Pay. Nämä uudet, nopeat ja helpot lomakkeet nopeuttavat maksuprosessia.

 • Helmikuu, 2022
  Parannamme viestintää

  Olemme asettaneet tavoitteeksi parhaan mahdollisen viestinnän käyttäjämme kanssa.

  Tämä prosessi alkaa rekisteröinnistä ja tähän olemme toteuttaneet sarjan koulutusviestejä Merkandista ja tarjoamistamme palveluista. Tämä on pieni askel kohti alustamme parantamista ja iso askel viestin yksinkertaistamisessa, alustan intuitiivisessa ja läpinäkyvässä.

 • Tammikuu, 2022
  Toimintaosasto

  Asiakaspalvelutoimisto muutettiin käyttäjien kasvavien tarpeiden vuoksi käyttöosastoksi.

  Luomme parhaista asiantuntijoista koostuvan ryhmän, jolla on laaja osaaminen varmistaaksemme parhaiten asiakaspalvelumme laadun ja heidän tyytyväisyytensä. Kaikki tämä siksi, että työntekijöillämme olisi enemmän osaamista ja he voivat tyydyttää yhä enemmän kasvavaa asiakasmäärää.

 • 2021

  Joulukuu, 2021
  Otamme käyttöön asiakastyytyväisyystutkimuksen

  Olemme käynnistäneet säännöllisen asiakastyytyväisyystutkimuksen, Net Promoter Score (NPS), jotta voimme määritellä tarkemmin palveluidemme laadun ja kehitys-/muutossuunnat.

 • Marraskuu, 2021
  Aloitamme "Paketit yrityksille"

  Täysi "Business Packages" -tarjous on lanseerattu, ja se herätti alusta alkaen suurta kiinnostusta.

  Koska kaikki pitävät kampanjoista ja marraskuu on sille suotuisa, toteutimme LongBlackWeekend-kampanjan, jonka avulla asiakkaamme säästivät 30% n rekisteröinnistä ja uusimisesta. Toteutimme LongBlackWeekend-kampanjan uskomattomalla menestyksellä.

  Suoritimme LongBlackWeekend-kampanjan uskomattomalla menestyksellä.

 • Lokakuu, 2021
  Pian esittelemme "Paketit yrityksille"

  Kuukausien valmistelujen jälkeen olemme jo lähellä esitellä asiakkaillemme "Business Paketit" eli tukkukauppaa tukevat asiantuntijapalvelut.

  Tätä tarkoitusta varten olemme tehneet palvelun ennakkomyynnistä houkuttelevalla kampanja-alennuksella.

 • Elokuu, 2021
  Kaikesta vai jokaisesta erikseen?

  Valmistaudumme toteuttamaan verkkosivustolla räätälöityä kokemusta, eli kuuntelemme yksittäisen käyttäjän tarpeita ja valmistelemme esityksen vain häntä kiinnostavasta sisällöstä.

 • Heinäkuu, 2021
  Parannettu CSV- ja XML-tuontijärjestelmä

  Tiedämme, että aika on rahaa, siksi olemme tehneet muutoksia CSV- ja XML-tuontijärjestelmään. Nyt se on entistä helpompaa ja intuitiivisempaa käyttäjälle, mikä parantaa ehdottomasti sivuston käytön laatua.

 • Toukokuu, 2021
  Uusi asettelu, uusia kokemuksia mobiiliversiossa

  Kuten käyttäjät ja User Experience -asiantuntijat ovat ilmoittaneet, olemme ottaneet käyttöön uudet Merkandin verkkosivut. Uusi sivuasettelu työpöytäversiossa ja täysin uudet kokemukset mobiiliversiossa ovat vain muutamia mukavuuksia käyttäjillemme.

 • Huhtikuu, 2021
  Uudet johtajat - Asiakaspalvelukeskus ja myynti

  Nopea ulkomaan laajentuminen ja suuri kiinnostus pakottivat meidät laajentamaan asiakaspalveluosastoa ja perustamaan uuden myyntiosaston. Esimiesten palkkaamisesta näiden osastojen johtamiseen on tullut luonnollinen prosessi.

 • Maaliskuu, 2021
  Ebook - Käytännön opas jokaiselle tukkukauppiaalle

  Kun hyödykkeen osto ja myynti on entistä helpompaa, hinta, laatu ja marginaali ovat etuja kilpailijoihin verrattuna. Olemme laatineet kirjan, jonka avulla opit ostamaan parhaita, laadukkaimpia tavaroita halvimmalla hinnalla.

 • Tammikuu, 2021
  Merkandi lähtee valloittamaan vielä 7 maata

  Se on virallista! Rikkomme tukkukaupan uusia rajoja ja avaamme uusia mahdollisuuksia yrityksellesi. Tulemme 7 uuteen maahan 7 uudella kielellä, mikä lisää potentiaalisten asiakkaiden ja tukkukauppiaiden määrää.

 • 2020

  Marraskuu, 2020
  Ilmoitus mainostarjouksista

  Tiesitkö, että Merkandi mainostaa verkkosivuillaan valikoituja tarjouksia? Tästä päivästä lähtien, jos olet niiden ihmisten joukossa, joiden tarjousta mainostimme, saat siitä ilmoituksen.

  Onko sinulla tavaraa? Meillä on ostaja!

  Jos joku ostajistamme lisää ostotarjouksen tarjouksessasi oleville tuotteille, ilmoitamme sinulle sähköpostitse! Julkaisemme uuden uutiskirjeen, jonka tavoitteena on lisätä myyntiä tukkukauppiaille ja tarjouksia ostajille.

 • Lokakuu, 2020
  Mahdollisuus jakaa tietoja myyjien kanssa

  Jos annat suostumuksesi, yhteystietosi näkyvät tukkukauppiaille, joiden kanssa olet yhteydessä. Näin tukkukauppiaiden on helpompi ottaa sinuun yhteyttä.

  Onnistunut kauppa? Pyydä kommenttia!

  Olet vain yhden klikkauksen päässä positiivisesta kommentista onnistuneen kaupan jälkeen, me hoidamme loput puolestasi!

 • Syyskuu, 2020
  Älä missaa tilaisuutta enää koskaan!

  Tästä päivästä lähtien voit katsella suosikkiluokkiasi, -hakujasi jne. Ei ole väliä, etsitpä tuotetta, jota ei tällä hetkellä ole saatavilla, tai etsit parasta hintaa - et koskaan menetä mahdollisuuttasi.

  Maksa vain vahvistettuihin tilinumeroihin!

  Myyjillä on mahdollisuus vahvistaa pankkitilinsä. Tämän menettelyn ansiosta lisäämme kaupankäyntien turvallisuutta ostajien kesken. Merkandi sanoo lopettakaa rikolliset!

 • Elokuu, 2020
  Uusi visuaalinen tunniste ja rekisteröity tavaramerkki

  Olemme tehneet Merkandiin kaksi tärkeää muutosta. Yksi niistä on "Merkandi"-tavaramerkin virallinen rekisteröinti koko Euroopalle. Siksi päätimme myös päivittää visuaalisen tunnistamisemme. Esittelemme nykyaikaisemman ja yksinkertaisemman logon nykytrendien mukaisesti.

  Vallankumous uutismoduulissa!

  Olemme ottaneet käyttöön uudistetun ulkoasun ketjuille ja viesteille. Tästä eteenpäin se näyttää samalta kuin keskustelut tunnetuissa sosiaalisissa verkostoissa. Lisäksi olemme lisänneet yksityiskohtaisia tietoja keskustelukumppanistasi ja luettelon tuotteista, joista keskustelu käydään, sekä niiden esikatselun.

  Katso tarjouksen tärkeimmät yksityiskohdat menemättä siihen!

  Kun luet tarjouksia ja siirrät osoittimen sinua kiinnostavan tarjouksen kuvan päälle, näkyviin tulee laatikko, joka sisältää suurimman osan sen merkityksen arvioimiseen tarvittavista tiedoista.

 • Heinäkuu, 2020
  Löydä nopeasti tarjous, joka vaatii erityistä huomiotasi

  Tarjous, joka ei täytä tarjouksen julkaisemissääntöjämme, merkitään läpinäkyvällä lipulla sillä kieliversiolla, jolla se julkaistiin.

  Jälleen kerran lisäämme tilisi turvallisuutta

  Varmistamme, että yhteystietojasi ei muuteta luvatta.

  Julkaisetko ensimmäisen tarjouksen? Voit luottaa apuumme!

  Kun lähestymme myyjiämme huolella ja varmistamme julkaistujen tarjousten korkean laadun, annamme sinulle mielellämme tarvittavat vinkit, jos tarjouksesi poikkeaa standardeistamme.

 • Kesäkuu, 2020
  Muokkaa automaattisia käännöksiä!

  Olemme kääntäneet tarjouksesi automaattisesti ja haluaisitko parantaa sitä? Se on nyt mahdollista. Automaattinen käännössisältö on käytettävissäsi samoin kuin sisältö, jonka julkaiset yritystiedoissasi.

  Helppo ja nopea samankaltaisten tarjousten julkaiseminen

  Myytkö paljon keskenään samankaltaisia tavaroita? Tästä eteenpäin sinun ei tarvitse täyttää samaa kuvausta joka kerta, koska voit kopioida sen muista tarjouksistasi.

 • Toukokuu, 2020
  Uusi postilaatikon organisaatio

  Vastaanotatko tai lähetätkö paljon viestejä ja sinulla on vaikeuksia luokitella niitä? Tästä eteenpäin voit siirtää viestejä useisiin temaattisiin hakemistoihin.

  Aktiviteettibonus uusille myyjille

  Julkaise 10 ensimmäistä tarjoustasi ja vastaanota pistepaketti tarjousten mainostamiseen!

 • Huhtikuu, 2020
  Uusia tarjouksia suosikeissa

  Olemme uudistaneet suosikkitarjousten luettelon, jotta pääset niihin nopeasti. Tämä on toinen odotettu ja tarpeellinen muutos, joka tekee Merkandin käytöstä entistäkin mukavampaa ja intuitiivisempaa.

  Äskettäin katsotut tarjoukset

  Selasit Merkandia ja törmäsit mielenkiintoiseen tarjoukseen, mutta.... Mikä se oli? Uuden paneelin avulla voit tallentaa luettelon viimeksi katsotuista tarjouksista, jotta et koskaan missaa kiinnostavimpia tarjouksia.

 • Maaliskuu, 2020
  Ostotarjoukset rekisteröimättömille käyttäjille

  Tästä päivästä lähtien voit lisätä ostotarjouksen ilman rekisteröitymistä! Tämä uusi toiminto lisää ostotarjousten määrää ja siten tukkukauppiaiden myyntimahdollisuuksia Merkandissa. Julkaise vapaasti ostotarjouksesi!

  Ilmoitukset sähköpostiosoitteen ja kirjautumistavan muutoksista

  Merkandin turvallisuus on yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme, joten tästä lähtien, jos vaihdat kirjautumistapaasi (kaksivaiheisen kirjautumisen kytkeminen pois päältä ja päälle) ja muutat sähköpostiosoitettasi, saat meiltä ilmoituksen. Kukaan ei koskaan tee muutoksia tilillesi tietämättäsi!

 • Helmikuu, 2020
  Ilmoitukset uusista tukkukauppiaista

  Tarkistamme joka päivä uusia tukkukauppiaita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia tuotteita myyntiin. Tästä lähtien voit ottaa tällaiset ilmoitukset käyttöön ja pysyä ajan tasalla Merkandin uusista myyjistä.

  Toteutamme käyttäjiemme toiveet!

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päivittää listasi 14 päivän välein ja asettaa listasi "pysyviksi tarjouksiksi". Näin tarjouksesi päivittyvät automaattisesti. Uudistettu tarjous nousee tarjouslistan kärkeen, jolloin siitä tulee jälleen suosittu!

 • Tammikuu, 2020
  Kampanjapaketit - enemmän etuja vähemmällä rahalla.

  Koska tästä ominaisuudesta on esitetty paljon kysymyksiä - olemme valmistelleet sen sinulle! Tästä lähtien voit mainostaa tarjouksiasi monissa paikoissa halvemmalla. Tarkista se käyttäjäpaneelistasi tänään!

 • 2019

  Joulukuu, 2019
  Lisäämme tilisi turvallisuutta.

  Otamme käyttöön kaksivaiheisen kirjautumisen, joka lisää merkittävästi tilisi turvallisuutta Merkandissa. Koska käyttäjätilien oletuksena on kaksitekijäinen kirjautuminen, Merkandi on yksi tukkumarkkinoiden johtavista tietoturvatoimijoista.

 • Marraskuu, 2019
  Kaikkien tarjousten kääntäminen - tarjoukset kaikilla kieliversioilla

  Tästä lähtien löydät lähes kaikki tarjoukset kaikilla kielillä. Olemme kääntäneet ne käyttäjillemme, jotta kielimuurit poistuvat ja kaikki pääsevät käsiksi entistäkin laajempaan tarjousluetteloon houkuttelevin hinnoin!

  Parhaiden tarjousten ja tukkukauppiaiden osio

  Oletko koskaan miettinyt, mitkä tarjoukset ja tukkukauppiaat ovat suosituimpia? Olemme juuri luoneet osion, jossa voit seurata tällaista sijoitusta. Näiden tietojen avulla voit räätälöidä valikoimasi asiakkaiden tarpeiden mukaan ja tutustua paremmin markkinoiden trendeihin.

  Tietoa moderoidusta tarjouksesta

  Tiesitkö jo, että tiimimme moderoi tarjouksiasi päivittäin lisätäkseen niiden houkuttelevuutta, tavoittavuutta ja sijaintia hakutuloksissa? Tästä lähtien voit nähdä käyttäjäpaneelissasi, mitkä tarjouksistasi on moderoitu ja mitkä ovat vielä jonossa odottamassa muokkausta.

  Ilmoitus päättyvistä kampanjoista

  Tästä lähtien, kun listasi korostusvaihtoehto päättyy, saat ilmoituksen, jossa kerrotaan sen vaikutuksista ja uusimisvaihtoehdoista.

 • Lokakuu, 2019
  Uudet ilmoitusvaihtoehdot ja -asetukset

  Liikaa ilmoituksia? Vai haluatko vaihtaa ilmoituskanavaa? Tästä lähtien voit valita Push-ilmoitukset/sähköposti-ilmoitukset ja ilmoittaa, mitkä ilmoitukset haluat vastaanottaa.

  Lisäämme lisää valuuttoja!

  Lukuisista pyynnöistä johtuen otamme käyttöön uudet valuutat, joilla voit maksaa Merkandi-palveluista: DKK, NOK, RON ja SEK. Enemmän valuuttoja tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia.

 • Syyskuu, 2019
  Merkandi kansainvälisillä IAW-messuilla Kölnissä!

  IAW-messuilla, jotka ovat yksi Euroopan tärkeimmistä tukkukaupan messuista, osastollamme vieraili monia nykyisiä käyttäjiämme sekä monia yrittäjiä eri puolilta Eurooppaa. Meillä oli hauskaa, saimme uusia kokemuksia ja kuulimme paljon lämpimiä sanoja asiakkailtamme.

  Uusi maksutapa on nyt saatavilla!

  Me vastaamme tarpeisiisi. Tästä lähtien voit maksaa palveluistamme UAH- ja RUB-valuuttoina sekä lisäksi paikallisena maksuna. Nauti!

  Valmistaudumme suuriin kampanjoihin

  Alennuskoodit ovat saapuneet Merkandiin. Tästä lähtien luomme sinulle kampanjoita, joiden avulla voit säästää ostaessasi Merkandin palveluja

 • Elokuu, 2019
  Päätä, kenelle lähetät viestin

  Voit päättää, kenelle lähetät kyselyn leikepöydässä luetellusta tuotteesta.

  Ilmoitusten lisäkanava

  Mahdollisuus lähettää ilmoitus Facebook Messengerin kautta.

 • Heinäkuu, 2019
  Parhaat tarjoukset korkeammalle listalla!

  Olemme ottaneet käyttöön innovatiivisen algoritmin, joka nostaa parhaiden tarjousten asemia. Siinä otetaan huomioon: tarjousten suosio, tiedustelujen määrä, tarjouksen laatu, myyjän pisteet. Tästä lähtien parhaiden tarjousten löytäminen on entistäkin helpompaa!

 • Kesäkuu, 2019
  Maksa Merkandi-palvelut omassa valuutassasi

  Olemme ottaneet käyttöön mahdollisuuden valita Merkandi-palveluiden maksuvaluutta. Tästä lähtien voit valita valuutan, jolla haluat maksaa meille.

  Hintakonversiot kussakin tarjouksessa

  Etkö tiedä, mikä on punnan ja dollarin välinen muuntokurssi? Tai ehkä et halua laskea? Mukavuutesi vuoksi olemme ottaneet käyttöön valuuttamuunnokset tarjouksissamme, jotta sinun ei tarvitse laskea ja miettiä, onko tarjous houkutteleva sinulle!

  Lanseeraamme belgialaisen version.

  Belgia, täältä tullaan! Käynnistämme belgialaisen version osoitteessa merkandi.be, jossa oletuskielenä on hollanti. Uusi maa, uudet mahdollisuudet!

 • Toukokuu, 2019
  Ostotarjoukset

  Olemme avanneet uuden osion, jossa voit julkaista ilmoituksen etsimistäsi tavaroista. Olemme varmoja, että silmänräpäyksessä kiinnostuu tukkukauppias, jolla on etsimäsi tavarat parhaaseen hintaan.

  Minimitilausarvo, nyt hinta

  Tähän asti vähimmäistilaus on aina ilmoitettu määränä. Tästä lähtien voit myös määrittää summan. Tämä on osoitus tukkukauppiaille ja liiketoimintatapojen moninaisuudesta.

  Valloitamme toisen mantereen.

  Merkandi on ensisijaisesti kansainvälinen foorumi. Tänään lanseeraamme australialaisen version, mikä avaa uusia mahdollisuuksia käyttäjillemme. Kauppa ilman rajoja on ulottuvillasi.

 • Maaliskuu, 2019
  Olemme löytäneet tiemme Intiaan.

  Me emme hidasta vauhtia! Uusi kieliversio intialaisten ostajien ja tukkukauppiaiden kasvavalle määrälle on nyt saatavilla.

  Tervetuloa Vihreälle saarelle.

  Me emme hidasta vauhtia! Uusi kieliversio kasvavalle ostajien ja tukkukauppiaiden ryhmälle Irlannista on nyt saatavilla.

  Bună dimineața! Julkaisemme Romanian version.

  Me emme hidasta vauhtia! Uusi kieliversio Romanian kasvavalle ostajien ja tukkukauppiaiden ryhmälle on nyt saatavilla.

  Varastotarjouksia koskevan osion erottaminen.

  Merkandi on markkinajohtaja selvityshyödykkeiden, ylijäämätavaroiden, loppusarjojen jne. alalla. Jotta sinun olisi vielä helpompi saada tämäntyyppisiä tarjouksia, olemme erottaneet ne erilliseen osioon. Tsekkaa itse!

  Aika on rahaa.

  Nopeutamme verkkosivustoamme, jotta löydät parhaat tuotteet nopeammin. Sivun latausaika on parantunut merkittävästi.

 • Helmikuu, 2019
  Perinteinen siirto

  Voit maksaa palvelumme perinteisellä pankkisiirrolla maassasi olevalle pankkitilille.

  Uusi palvelu - tavaroiden haku

  Tavaran etsiminen ei ole helppoa, ja hinta, tavaran tyyppi, laatu ja muut ominaisuudet ovat ratkaisevia kannattavuuden kannalta. Etkö löydä kiinnostavia tarjouksia? Tästä päivästä lähtien voimme löytää ne sinulle!

  Ilmoitukset uusista tuotteista

  Katosiko tarjous nenänne edestä? Haluatko välttää sitä tulevaisuudessa? Tästä lähtien voit seurata valittuja kategorioita, hakuja ja tukkukauppiaiden profiileja, ja me ilmoitamme sinulle, jos uusia tuotteita tulee.

 • Tammikuu, 2019
  Tiedot uusista lukemattomista viesteistä

  Et enää menetä asiakkaidesi viestejä! Olemme parantaneet tapaa, jolla ilmoitamme sinulle lukemattomista viesteistä.

  Sisäinen viestijärjestelmä

  Hukkasitko viestiketjun, kun vastasit suoraan urakoitsijan kanssa sähköpostitse? Ei enää toistu! Liitämme kuhunkin sähköpostiviestiin kaiken kirjeenvaihdon aikajärjestyksessä.

  Erikoistarjousten alueen muuttaminen

  Olemme erottaneet erikoistarjousten katselun kokonaan Merkandin klassisista myyntitarjouksista. Voit olla varma, että katseltavana oleva tarjous on tarkoitettu valitulle käyttäjäryhmälle.

  Tuotekuvien esittelyn muuttaminen

  Tästä lähtien valokuvasi ovat täydellisesti rajattuja niiden todellisesta koosta riippumatta.

 • 2018

  Marraskuu, 2018
  Hakukone

  Olemme parantaneet hakukoneemme tehokkuutta ja nopeutta. Tästä lähtien sinua kiinnostavan tuotteen löytäminen on entistäkin helpompaa.

  Varastotarkastus

  Voit tilata meiltä tavaratarkastuksen suoraan tukkukauppiaan varastossa. Asiantuntijamme tarkistaa sen puolestasi ja lähettää sinulle tarkastusraportin. Näin lisäät ostovarmuuttasi.

  Esillä olevien tarjousten luettavuuden parantaminen

  Esillä olevat listaukset saavat uuden ulkoasun, joka saa ne erottumaan muista ja lisää niiden myyntipotentiaalia.

  Parannamme sivuston ulkoasua mobiililaitteilla

  Jotta käyttäjät voisivat käyttää Merkandia entistäkin mukavammin, olemme tehneet useita parannuksia alustan mobiiliversioon. Tämän ansiosta sivuston käyttäminen mobiililaitteilla on entistä helpompaa ja mukavampaa.

 • Lokakuu, 2018
  Käynnistämme erikoistarjousten alueen

  Käynnistämme uuden, ainutlaatuisen osion erikoistarjouksia varten. Löydät sieltä sekä edullisimmat tarjoukset tavaroiden myynnistä että sellaiset tarjoukset, jotka eivät ole julkisesti saatavilla.

 • Heinäkuu, 2018
  Goedemorgen! Lanseeraamme hollanninkielisen version.

  Me emme hidasta vauhtia! Uusi kieliversio Alankomaiden kasvavalle ostajien ja tukkukauppiaiden ryhmälle on nyt saatavilla.

 • Toukokuu, 2018
  Vielä nopeampi, vielä parempi Merkandi

  Koko vuosi työtä alustan optimointiin. Kaikki toimii nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin.

 • 2016

  Heinäkuu, 2016
  Meillä on uusi sivuliike!

  Olemme ylpeitä kehityksestämme ja avaamme uuden toimipisteen Wroclawiin. Uusia ihmisiä - uusia mahdollisuuksia!

 • Maaliskuu, 2016
  Meillä on kaksi uutta kieliversiota

  Turkin- ja tšekkiversiot ovat uusimmat kieliversiot alustastamme, jonka vahvuus ja suosio kasvaa jatkuvasti.

 • 2015

  Elokuu, 2015
  Merkandi näyttää vielä paremmalta!

  Selkeämpi ulkoasu, parannuksia navigointiin, käyttäjäystävällisempi käyttöliittymä ja monia uusia ominaisuuksia.

 • Heinäkuu, 2015
  Lanseeraamme uudet versiot kahteen maahan

  Itävallan ja Sveitsin asukkaita varten olemme luoneet erilliset saksankieliset versiot Merkandista.

 • 2014

  Elokuu, 2014
  Buona giornata! Merkandin italiankielinen versio on nyt saatavilla!
 • Vuosi 2014
  Tutkijat todistavat, että he kauppaavat jopa... apinoita.
 • 2013

  Marraskuu, 2013
  Kreikkalainen versio julkaistaan parhaillaan ja saamme yhä parempia tuloksia!
 • Kesäkuu, 2013
  Jatkamme kasvuamme - lanseeraamme espanjankielisen version!
 • Huhtikuu, 2013
  Pelkästään Kiinassa jo 242 miljoonaa ihmistä tekee ostoksia verkossa!
 • Vuosi 2013
  Riippumattomien raporttien mukaan verkkokaupan osuus maailmankaupasta on jo noin 30% prosenttia.
 • 2011

  Vuosi 2011
  Merkandilla on yhä enemmän asiakkaita Euroopan ulkopuolelta!
 • Tammikuu, 2011
  Alustan ranskankielisen version käynnistäminen osoitteessa retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  Marraskuu, 2010
  Ensimmäistä kertaa historiassamme kirjaamme 1.000.000 vierailua alustalle yhden kuukauden aikana!
 • Lokakuu, 2010
  Verkkosivuston ulkoasun muuttaminen ja uusien toimintojen käyttöönotto.
 • 2009

  Marraskuu, 2009
  Englanninkielisen version julkaiseminen.

  Uusi kieliversio osoitteessa retourware24.com (merkandi.com ja merkandi.co.uk). Kansainvälinen laajentuminen jatkuu.

 • Lokakuu, 2009
  Saksankielisen version julkaisu.

  Uusi kieliversio osoitteessa retourware24.de (merkandi.de). Aloitamme laajentumisen saksankielisille markkinoille.

 • 2008

  Marraskuu, 2008
  Retourware24.pl-alustan (nykyinen Merkandi.pl) käynnistäminen Puolassa. Erottelemme itsemme käyttäjien tarkastuksen ja varastotavaroiden avulla.
 • Aiemmin

  1995 - 2010
  Internetissä esiintyy yhä useammin huijareita. Asiantuntevat kauppiaat valitsevat luotettavia portaaleja, jotka varmistavat käyttäjän.
 • 1970 - 1980
  Tietokoneista on tullut kansainvälisen kaupan perusväline.
 • 1979
  Michael Aldrich keksi verkko-ostamisen.
 • 1290-1900
  Kauppa avaa Aasian maat ja Afrikan maailmalle, ja siitä tulee sivilisaation dynaamisen kehityksen tärkein syy.
 • Antiikki
  Silkkitie luodaan, ja kauppa tuo idän lähemmäksi länttä.
 • 1800-luvulla eaa.
  Ensimmäiset kauppayhdyskunnat syntyvät. Kaupasta tulee yksi maailman tärkeimmistä ammateista.
Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.