Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

100% luomu Arabica-kahvikuorinta 12 unssia. Luonnollisen kahvin kanssa

4,64 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
300 kappaletta
Maa
Yhdysvallat
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
PRP-US-256
Viimeisin päivitys
8 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

100% ORGAANISET ARABICA-KAHVIPAVUT - 100% puhdasta ja luonnollista vartalokuorintaa hienoilla gourmet Arabica -kahvipavuilla, Kuolleenmeren kuorinnalla ja kosteuttavilla kookos- ja manteliöljyillä.
Tämä ensiluokkainen mineraaliseos auttaa vähentämään selluliittia, suonikohjuja, ihottumaa, aknea ja muita ihosairauksia. FIRM & SMOOTH - Puhdas orgaaninen Arabica-kahvipapukuorinta vähentää selluliitin rumaa ulkonäköä ja varmistaa sileän ja kiinteän ihon.
Hieromalla kuorintaa hellävaraisesti ihoon, verenkiertoa stimuloidaan, verenkierto paranee ja iho on samettisen pehmeä ja joustava. KORJAUS & SUOJAUS - täynnä antioksidantteja Pure Organic Arabica Coffee Bean Scrub rikastuttaa ihoasi ja ehkäisee ihon ikääntymistä, kuten juonteita, ryppyjä ja auringonpilkkuja.
Tämän kuorinnan kofeiini toimii verisuonten rajoittimena, kutistaa verisuonia, vähentää suonikohjujen ulkonäköä, ja se voi jopa vaalentaa tummia silmänalusia tasapainottaen ihon sävyä. KUORI & PUHDISTA – Orgaaniset Arabica-kahvinporot yhdistettynä Kuolleenmeren luonnolliseen suolaan poistavat hilseilevän, kuivan ihon ja paljastavat terveen, nuorekkaan ihon. Suolan hankaava vaikutus puhdistaa ja puhdistaa ihon perusteellisesti, kun taas ihoystävälliset öljyt ja voi kosteuttavat ja kosteuttavat. Saavuta pehmeämpi rakenne ja tasaisempi ilme samalla kun tunnet olosi virkistyneeksi ja nuorentuneeksi.
TAATTU TYYTYVÄISYYS - Osta täysin luottavaisin mielin, olemme vakuuttuneita siitä, että Pure-tuotteemme ovat korkealaatuisia ja markkinoiden tehokkaimpia!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.