FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

2in1 QI 15W magneettinen MagSafe-langaton induktiolaturi sovellukseen

17,04 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
airpods - Apple
SKU:
67549
EAN:
5905601804741

Ottaa yhteyttä Soita

2in1 QI 15W magneettinen MagSafe-langaton induktiolaturi sovellukseen - kuvaus

2-in-1 QI 15W langaton laturi Tuotekuvaus + tärkeimmät ominaisuudet

Tuotteen kohokohdat: Tuotetyyppi: QI Latausaseman tulovirta: 5V / 3A, 9V / 2A Älypuhelimen lähtöteho: 15W Kuulokkeiden lähtöteho: 3W MagSafe-yhteensopivuus: Kyllä liitäntä: USB-C Sertifikaatit: CE, RoHS Koko: halkaisija: 100mm, korkeus: 141mm Taajuus: 110-205KHz Suurin latausetäisyys: jopa 8mm Yhteensopivuus: Kaikki laitteet, jotka tukevat QI- ja MagSafe-latausta Puhelimen sijoitus: magneettinen Mukana: 1x telakointiasema, 1x USB-USB-C-kaapeli (100 cm) Lataa laitteesi kätevästi langattomalla tekniikalla. Yhteensopiva MagSafe-järjestelmän kanssa. Se suojaa liitettyjä laitteita ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä.
Minimoi tarvittavien lataustarvikkeiden määrä minimiin toimivalla latausasemalla. Tämän näppärän gadgetin avulla voit ladata kaikki MagSafe-älypuhelimesi ja langattomat Apple Airpods -kuulokkeesi. Tuotteen avulla voit ladata laitteita missä tahansa kokoonpanossa - samanaikaisesti tai täysin erikseen.
Minimalistinen muotoilu Yksinkertainen, esteettinen muotoilu, jonka alapuolella on liukumaton viimeistely, sopii täydellisesti sekä työhön että kotiin, ja pienen koonsa ansiosta se saa heti oman paikkansa. Latausasema ei vie paljon tilaa työpöydälläsi, joten voit sijoittaa sen ja käyttää sitä haluamallasi tavalla.
Kahden laitteen lataaminen samanaikaisesti Latausasema mahdollistaa mobiililaitteiden akun välittömän uusimisen. Induktiivisella QI-latauksella voit ladata puhelimesi enintään 15 W:n teholla tai langattomilla Apple Airpods 3 W -kuulokkeilla. MagSafe-magneettitoiminto toimii vain suoraan puhelimessa tai kotelossa, jossa on sisäänrakennettu MagSafe-magneettinen silmukka. * Jotta induktiivista laturia voidaan käyttää täysimääräisesti, suosittelemme liittämään sen seinälaturiin, jonka lähtöteho on vähintään 30 W (V*A).
Turvallisuus: Suojajärjestelmä suojaa liitettyjä laitteita ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä pitäen lämpötilan jatkuvasti alhaisena latauksen aikana. Siksi laitteiden jättäminen laturiin jopa muutamaksi tunniksi on täysin turvallista.


Maksutavat

  • Siirto
  • Käteinen
  • Verkkomaksut
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.