FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


ILMASTOINTILAITE 3in1 ADLERWiol-toiminen ilmastointilaite, jolla on korkea hyötysuhde ilman ionisaatiotoiminnolla. Tämä laite on ihanteellinen, jos olet kyllästynyt korkeisiin lämpötiloihin kesällä tai häiritsee kuivaa ilmaa asunnossa.

ILMASTOINTILAITTEEN EDUT:3IN1 - JÄÄHDYTYS, PUHDISTUS, KOSTUTETTU KOSKETUSPANEELIKAUKOSÄÄDIN STEROWANIA3 TUULETINTILAT - NORMAALI, LUONNOLLINEN, YÖVIILEÄ TOIMINTO - ALENTAA LÄMPÖTILAA KÄYNNISTÄMÄLLÄ VESIPUMPUN ILMAVIRTA 220m3 / H60°VAAKASUUNTAINEN VÄRÄHTELYTOIMINTO 0,5-7,5H2 VESISÄILIÖT JÄÄDYTTÄMISTÄ VARTEN ENNEN KÄYTTÖÄVEDEN TÄYTTÖ INDICATOR4 PYÖRÄT JA KÄTEVÄ KAHVA PRZENOSZENIA6 LITRAN VESISÄILIÖLLE, JOSSA ON TYHJENNYSTULPPAVEDENOTTO 500ML/Hhvarmistaen paremmat olosuhteet Meidän ja ihomme ja hiustemme tulisi olla kiinnostuneita 3in1-ilmastointilaitteesta

~ MUKAVUUS JA MONIAJO KULKEVAT KÄSI KÄDESSÄ! Korkea hyötysuhde ja jäähdytys-, kostutus- ja ilmanpuhdistustoimintojen yhdistelmä erottavat sen markkinoiden vastaavista tuotteista! VALAISTU OHJAUSPANEELISISÄÄNRAKENNETTU 6 LITRAN VESISÄILIÖ, JOLLA SE VOI JÄÄHDYTTÄÄ ILMAA TUNTIKAUSIKOSTUTUSTOIMINNON AVULLA VOIT LISÄTÄ ILMAN KOSTEUTTA KUIVINA PÄIVINÄ3-TILOJEN AVULLA VOIT SÄÄTÄÄ TOIMINTA-ASTETTA TARPEIDESI MUKAANTämämme ei tarvitse käyttää kaikkia toimintoja samanaikaisesti, vaan asettaa vain tällä hetkellä tarvitsemamme parametrit.

~ KAIKKI MITÄ TARVITSET! Laite on varustettu kätevällä kantokahvalla ja 4 kuljetuspyörällä. INTUITIIVINEN OHJAUSPANEELI HELPOTTAA OIKEAN KÄYTTÖTILAN VALITSEMISTAJÄÄHDYTYSPAINIKKEEN AVULLA VOIT LASKEA POISTOILMAN LÄMPÖTILAA AKTIVOIMALLA VESIPUMPUNTIMERIN, JONKA ANSIOSTA VOIT OHJELMOIDA, KUINKA KAUAN LAITE TOIMII ENNEN KUIN SE SAMMUU ITSESTÄÄNKAUKOSÄÄDIN HELPPOA KAUKOSÄÄDINTÄ VARTEN KAUKOSÄÄDINFunt-vaakasuuntainen värähtely tarkoittaa, että ilma jakautuu aaltoina sen sijaan, että se keskittyisi yhteen pisteeseen.

TÄRKEIMMÄT PARAMETRIT: JÄNNITE - 220-240V ~ 50HzVALMISTAJA - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN-OHJAUS VIRTALÄHDE - 1 x CR2025 3V mukanaMELUTASO - 53dBTUOTTEEN MITAT (PYÖRIEN KANSSA) - 30,0 x 27,0 x 74,0cmALKUPERÄISEEN PAKKAUKSEEN PAKATUSSA TUOTTEESSA ON PUOLANKIELISET OHJEET JA MONET MUUT.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.