FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
13 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Hinta neuvotellaan irtotavaratilauksille

100% juuri keitettyä kookosmassaa, Coco Junction Coconut Cider Occit sisältää 17 aminohappoa ja vitamiineja ja kivennäisaineita, joita tavallisen kookosveden etikka ei voi tarjota! Coco Junction Omenaviinietikalla on alhainen glykeeminen indeksi (35). Siinä on aito maku tuoretta kookospähkinänektaria, jossa on oikea tasapaino herkän happamuuden ja hedelmäisen makeuden välillä

***

Kookospuun tuoremehu saattaa tuntua epätodennäköiseltä omenaviinietikan lähteeltä, mutta hei, hyviä asioita tulee yllättävistä paikoista. Coco Junction -siiderietikassa on 17 aminohappoa ja antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä tekee siitä hyvän sydämelle ja ihanteellisen ihmisille, jotka yrittävät hallita painoa.

Omenaviinietikkamme puristetaan orgaanisista kookospähkinöistä Filippiineillä, missä maailman tasapainotetuimmat kookospalmut ovat olleet vuodesta 1840 lähtien. Sen eksoottista kirpeyttä lieventää tuoreen kookosveden raikas hedelmäinen makeus.

Olipa kyseessä salaattikastike, voikastike seuraavassa grillissäsi tai yhtenä ruoanlaittoaineistasi, lisää ateriaasi cocktail kookosviinietikan kanssa.

KÄYTTÖOHJEET: Käytä kastikkeiden, salaattikastikkeiden tai dippien valmistamiseen ruokaan lisättäväksi. Tai ota 1-2 ruokalusikallista vettä puhdistaaksesi kehon luonnollisesti (vaihtoehtona omenaviinietikalle).

AINESOSA: Luomukookosmehu

SÄILYTYS: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.