FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
12 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Joustava lasi Lite 3mk
Tuotekuvaus + tärkeimmät ominaisuudet

3mk joustava Glass Lite -hybridilasi Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Maxille
3mk Flexible Glass Lite 6H -hybridilasi Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Maxille on korkealaatuinen tuote, joka suojaa laitettamme täydellisesti. Puolalaisen valmistajan 3mk valmistama puhelimen lasi peittää vain laitteen näytön tasaisen osan, joten se on yhteensopiva kaikissa tapauksissa. Flexible Glass Liten suurin etu on sen ennennäkemättömän ohut muotoilu. Lasin ja kalvon hybridi on vain 0,16 mm paksu ja takaa 6H: n kovuuden.

3MK on puolalainen tuotemerkki, joka valmistaa pääasiassa karkaistua lasia, hybridilasia, koteloita ja suojakalvoja. Kaikki 3mk-tuotteet® on valmistettu äärimmäisen huolellisesti, ja ne on suunniteltu tarjoamaan paras ja näkymättömin suoja laitteillemme. Brändille on ominaista laaja kokemus, joka on vahvistettu erilaisilla tutkimuksilla, todistuksilla ja palkinnoilla.

Tuottaja

3mk

Sarja

Joustava lasi Lite

Tuotetyyppi

Hybridi lasi

Yhteensopivuus

Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max

Lasin mitat:

157 x 74 (+/- 2mm)

Laitteen mitat:

160,71×78,58 mm

Korkea laatu ja työn tarkkuus
3mk Flexible Glass Lite 6H, joka on mukautettu Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Maxin näytölle, on korkealaatuinen näytönsuoja älypuhelimellemme. 6H-kovuus ja naarmuuntumissuoja suojaavat täydellisesti Apple iPhone 14 Plus / 14 Pro Max -näytön herkintä osaa.
3mk-lasia on parannettu erityisillä keraamisilla pinnoitteilla, joiden ansiosta lasin korkea kovuus on saavutettu ylittäen suojakalvot.

Korkea vastus
Näytön suojalasi, joka yhdistää hybridiratkaisut korkealaatuisiin pinnoitteisiin, antaa meille mahdollisuuden käyttää älypuhelinta turvallisesti missä tahansa. 3mk-lasin rakenne kestää rikkoutumista, mikä on erityisen hyödyllistä ei-toivottujen putoamisten aikana.

Innovatiiviset ratkaisut
Valmistaja suunnittelee tuotteensa oikeisiin puhelimiin, joiden avulla voit saada täydellisen muodon, joka ottaa huomioon kaikki painikkeet, kaiuttimet, anturit ja kamerat - niin, että tuote sopii laitteeseen täydellisesti. 3mk-tuotteet® tarttuvat tahmean silikonin Inviscid-Silin ansiosta, joka mahdollistaa useita asennuksia.

Sarja sisältää:
1 kpl. FlexibleGlass Lite™ näytölle Fit-In™ -tarrat - lasin helppoon sijoittamiseen Dust-Fix-lehdet™ - auttavat poistamaan pölyhiukkasia Anti-Bubble Card™ - ilmakuplien poistamiseen CleaningSet - näytön puhdistamiseenIlmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.