FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

4x110 LED aurinkoenergialla toimiva liiketunnistinvalo

10,64 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
15 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm6986
EAN:
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tämä aurinkoenergialla toimiva liiketunnistinvalo voi olla loistava lisä puutarhaasi tai terassillesi. Mustasta muovista valmistetussa lampussa on sisäänrakennettu LED, jonka teho on 6 W ja joka säteilee 60 lm valoa. Lampun valokeilan kulma on 120°, joten voit valaista suurempia alueita. Ra>70:n värintoistoindeksi parantaa näkyvyyttä ja todellisten värien tunnetta.
Lampussa on sisäänrakennettu 1200 mAh: n kapasiteetin ladattava litiumakku, jonka lataaminen aurinkopaneelissa kestää 4-6 tuntia. Lampun anturin tyyppi on PIR (passiivinen infrapuna), joka havaitsee liikkeen 8 metrin etäisyydellä ja sytyttää lampun automaattisesti. IP65-vedenkestävyys mahdollistaa lampun käytön kaikissa sääolosuhteissa, ja seinälle asennettava muotoilu mahdollistaa helpon asennuksen. Lamppu syttyy 8-10 tuntia latauksen jälkeen, mikä tarjoaa yövalaistuksenSen tunnistusalue on noin.8m ja tunnistuskulma on 120°, joten se kattaa suuremman alueen.

Lampun asennus on yksinkertaista, koska se voidaan asentaa seinälle. Lampussa on PIR-anturi, joka havaitsee liikkeen, sekä CDS-yöanturi, joka havaitsee valon voimakkuuden, joten se syttyy ja sammuu automaattisesti ja auttaa lamppua kestämään pidempään. Lamppu voidaan vaihtaa 3 eri valaistustilaan, joten voit valita oikean tilan tarpeidesi mukaan.
Kaiken kaikkiaan aurinkoenergialähteellä toimiva aurinkoliiketunnistinlamppu on täydellinen valinta energiaa säästävään ja turvalliseen puutarhan tai pihan valaistukseen. Helppo asennus ja laadukkaat komponentit varmistavat, että saat pitkäikäisen ja luotettavan tuotteen, joka täyttää tarpeesi ja odotuksesi.

Majoituspaikkaa:
Pituus (mm) 150 mmLeveys (mm) 100 mmKorkeus (mm) 55 mmMateriaali MuoviSisäänrakennettu LEDpoisto (W) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmVärintoistoindeksi (CRI) Ra >70Valokeilan kulma 120°Kapasiteetti 1200 mAhLadattava KylläIP-koodi IP65Aurinkopaneelien tiedot 5,5 V, 0,55 W, 45 x 80 mmAurinkopaneelin latausaika (tuntia) 4-6 tuntiaValaistusaika latauksen jälkeen (tuntia) 8-10 tuntiaAnturin tyyppi PIR



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.