FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Etsitkö NFC -tarraa, joka voi avata URL- ja videolinkkejä, aloittaa navigoinnin kohdeosoitteeseesi, tallentaa joitain tietoja tai jopa laukaista muun NFC -toiminnan?

Ohuet, läpinäkyvät NFC-tarrat, joissa on NTAG213-siru, ovat yksi suosituimmista NFC-tarroista, ja niitä voidaan käyttää paperilla, muovilla, lasilla, puulla tai muilla ei-metallisilla alustoilla.

Niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin, tuotteen tunnistamiseen tai henkilökohtaiseen käyttöön erilaisten matkapuhelimien ilmaisten NFC-sovellusten kanssa.

Nämä NFC -tarrat ovat erittäin ohuita ja niiden halkaisija on 25 mm, mikä takaa nopean ja luotettavan toiminnan.

Upotettu NFC-siru on tunnettu NXP-siru NTAG213, joka toimii 13, 56 MHz: n taajuudella ja toimii ISO 14443 -protokollan mukaisesti. Se sisältää 7 tavun pituisen yksilöllisen tunnusnumeron (UID) ja 144 tavun muistin.

NFC-sirun koodaus on melko yksinkertaista, ja se voidaan tehdä ilmaisilla NFC-sovelluksilla NFC-puhelimille tai ACR1252U-kooderilla ja työpöytäohjelmistolla.

Voit ostaa valkoisia, ohjelmoimattomia NFC-tarroja varastosta tai lähettää meille kyselyn painetuista NFC-tarroista, joissa on yrityksesi logo, mainossisältö, tunnusnumerot jne.

Jos tarvitset suuren määrän koodattuja NFC-siruja, sirun koodaus on helpompaa tehdä valmistusprosessin aikana.

NFC -tarroja käytetään laajalti myynninedistämistarkoituksiin, tuotteiden tunnistamiseen ja henkilökohtaiseen käyttöön.

NFC -tarrat myynninedistämistarkoituksiin

Jos liität NFC -tarroja julisteen taakse, ne tekevät siitä interaktiivisen. Kun käyttäjä skannaa tietyn osan julisteesta, tarra avaa ohjelmoidun URL-osoitteen käyttäjän puhelimessa ja käyttäjä saa pääsyn puhelimen lisäesityssisältöön.

Voit sijoittaa useita NFC -tarroja samaan julisteeseen ja julisteen eri osat käynnistävät erilaisia toimintoja. Nämä alueet voidaan selittää ja merkitä julisteen tulostetulle puolelle toimintakehotustekstillä, kuten "Napauta tätä videoesitystä varten", "Skannaa tästä tuotteen tilaamiseksi", "Skannaa tunniste teknisten yksityiskohtien saamiseksi" jne.

Tällaisen interaktiivisen julisteen avulla voit:

- ohjata asiakasta YouTube- tai muihin videoesityksiin,
- käynnistää navigoinnin osoitteeseesi,
- avaa URL-linkki, jossa on muuta mainossisältöä
- näyttää tuotetiedot tekstinä asiakkaan matkapuhelimessa (tuotetunnus, ostopäivä, takuu jne.)
- avaa mobiilisovellus tai latauslinkki Google Playhin tai muuhun App Storeen
- soita automaattisesti puhelinnumeroon tai avaa valmiiksi kirjoitettu tekstiviesti
- ilmoita sijainti (leveys- ja pituusasteet)
- avaa Street View tietyillä koordinaateilla
- lisää yhteystietosi asiakkaasi puhelimeen
- määritä Wi-Fi-verkko tai Bluetooth-yhteys
- lisää sosiaalisen verkoston linkki
- etsiä tuotetta tietyllä alustalla (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube jne.)
- lisää Bitcoin-osoite lahjoituksia tai muita maksuja varten
- tai käytä vain sirutunnusta käynnistääksesi joitain mukautettuja toimintoja.

Nämä ovat tavallisia NFC-ominaisuuksia, ja niiden käynnistäminen on riittävän yksinkertainen skannaus. Erityistä NFC-ohjelmistoa käyttäjän puhelimissa ei tarvita.

Yleisimmät ominaisuudet, kuten URL-osoitteen avaaminen, numeron valitseminen jne., Toimivat hyvin myös eri alustoilla, kuten Androidilla ja iPhonella. Jotkut ominaisuudet, kuten navigointi, voivat liittyä tiettyyn Android-sovellukseen, eivätkä ne toimi samalla tavalla iPhonessa. Komentojen yhdistäminen valmistajien välillä on edelleen käynnissä ja kehittymässä.

Ohjelmoitu siru voidaan lukita salasanalla, eivätkä muut luvattomat käyttäjät voi esiohjelmoida sirua. Näiden sirujen tietojen säilytysaika on 10 vuotta.

NFC-tarrat tuotteen tunnistamiseen

NFC-tarroja käytetään usein tuotteen tunnistamiseen. Ne soveltuvat käytettäväksi tuotteissa, jotka on valmistettu ei-metallisista materiaaleista, ne ovat riittävän suuria NFC-tarrojen kuljettamiseen ja maksavat paljon enemmän kuin tarra.

Koska NFC-sirut toimivat jopa 5 cm: n läheisyysalueella, tarra on upotettava kunnolla tuotteeseen.

NTAG213-siru sisältää 7 tavua pitkän yksilöllisen tunnusnumeron, jota voidaan käyttää tuotetunnusnumerona, ja siinä on 144 tavun muisti, jonka avulla voimme tallentaa 136 merkkiä tietoja, kuten:

"Tunnus: FRE123456789DE; Prod_Date:12.3.2021; Lot_No.:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-A3-45-23-FE-67-54; Service_Date:12.9.2021; Tila: OK"

Kun kirjoitat mukautettuja tietoja NFC-sirulle, voit käyttää mukautettua avainta ja sisältö piilotetaan valtuuttamattomilta käyttäjiltä.

NFC-siruja voidaan käyttää myös todisteena urheiluvälineiden omistajuudesta. Valmistaja voi käyttää ID-sirua valmistustarkoituksiin ja tuotteen seurantaan, käyttäjä voi tallentaa ja lukita omistustiedot, kuten:

"Tämä purjelautailu kuuluu John Deepille, 2803 Pike Street, San Diego, Kalifornia, 92123, USA. Jos löydät, soita numeroon +1 858-597-5073"

Sirutunnus on aina helposti luettavissa monilla NFC-sovelluksilla, ja se näkyy yleisölle. Tunnusta käytetään yleensä tunnisteena, joka yhdistää tuotteen


Liitteet
Lataa tiedosto technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.