FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Meillä on ilo tarjota sinulle Adidas Ekit -tuotemerkin vihreät koripalloshortsit poikkeukselliseen hintaan 10 € kappale. Tämä on varastoselvitystila, mikä tarkoittaa, että saat hyvät hinnat tästä laadukkaasta tuotteesta.

Adidas Ekit -koripalloshortsit on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta pelaajille. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ne ovat sekä vahvoja että kevyitä, mikä mahdollistaa suuren liikkumisvapauden kentällä. Niiden kirkkaan vihreä muotoilu tuo ylimääräisen ripauksen tyyliä koripalloasuusi.

Hyödynnä tämä poikkeuksellinen tarjous varustaaksesi koripallojoukkueesi tai uudistaaksesi oman urheiluvaatekaappisi. Adidas Ekit -koripalloshortseja on saatavana eri kokoisina, katso koko-oppaasta sinulle parhaiten sopiva.

Älä missaa tätä mahdollisuutta saada laadukkaita koripalloshortseja lyömättömään hintaan. Tee tilauksesi nyt ja nauti nopeasta ja luotettavasta toimituksesta. Jos sinulla on kysyttävää tai lisätietopyyntöjä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme käytettävissäsi auttaaksemme sinua valinnassasi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.