WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

ÄÄRIMMÄINEN LÄMMÖNKESTÄVÄ SUOJA ▶ Koko lehmän halkaistu nahkapinta (joka on valmistettu huolellisesti valitusta korkealaatuisesta lehmännahasta, jonka paksuussyvyys on yli 1,2 mm), lämmöneristys ja pehmeä hikeä imevä puuvilla sisällä, farkkuhihansuut, jotka tekevät näistä käsineistä kestämään vähintään 662 ° F (350 ° C) lämpötiloja ja riittävät käsittelemään suurimman osan korkean lämpötilan töistä.
PAKSU JA PEHMEÄ ▶ Nämä käsineet on valmistettu lehmän tietyistä osista, jotka eivät ole vain paksuja, vaan myös pehmeitä ja joustavia, ja niissä on äärimmäinen lämmön-/palonkestävyys ja pistonkestävyys, viillonkestävyys ja kohtalainen öljynkestävyys. Joten se voi tehokkaasti parantaa työsi tehokkuutta.
KESTÄVÄT KEVLAR-OMPELEET ▶ Tässä kuumuutta kestävässä käsineessä käytetään Kevlar-lankaa, mikä tarkoittaa, että se kestää paremmin korkeita lämpötiloja kuin muut lämmönkestävät käsineet eikä sitä ole helppo rikkoa, ja se soveltuu hyvin korkean lämpötilan töihin. Vahvistettu kämmen tyynyn käsiin, kun työskentelet raskaiden painojen tai terävien esineiden kanssa. Erinomainen suorituskyky raskaassa hitsauksessa, kuumien tavaroiden, kuten liesi ja keittoastioiden, tarttumisessa ja hiilen tai polttopuun polttamiseen.
LAAJA KÄYTTÖALUE ▶ Tämä käsineominaisuudet ja erinomainen laatu tekevät siitä hyödyllisen hitsaukseen, grilliin, grilliin, puuhellaan, uuniin, takkaan, leikkaamiseen, puutarhanhoitoon, retkeilyyn, nuotioon, eläinten käsittelyyn ja paljon muuta.
AMMATTIMAINEN VALMISTUS ▶ Kim Yuanilla on yli 20 vuoden kokemus nahkaisten työkäsineiden valmistuksesta, joten osaamme valita korkealaatuisen nahan ja valmistaa korkealaatuisia työkäsineitä, olemme varmoja, että näitä käsineitä voidaan verrata markkinoilla oleviin vastaaviin käsineisiin.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.