Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Älykäs kylpyhuonevaaka, mukaan lukien Bluetooth 4.0 ja vastaava BalanceLine-sovellus

6,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
450 kappaletta
Maa
Saksa
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Yleistä tietoa asteikosta:

Body Analysis Scales Balance Line on paras tapa seurata kehosi arvoja ja terveyttä pitkällä aikavälillä ja jakaa edistymistä ystävien tai perheen kanssa? Ehkä sinä itse autat muita ihmisiä keräämään rohkeutta rikkoa "". voittaa ja olla jälleen fyysisesti aktiivinen.

TERVEYS: Eri toimintojen ansiosta on mahdollista seurata fyysistä kuntoasi milloin tahansa älypuhelimen kautta yhdessä sovelluksen kanssa ja muuntaa negatiiviset arvot positiivisiksi arvoiksi täydentämällä urheilua ja terveellistä ruokavaliota.

ANALYYSI: Käyttämällä sovellusta (yhteensopiva Applen "Health" -sovelluksen kanssa), joka sopii sekä iOS- että Android-älypuhelimiin, voit selvittää painosi lisäksi myös esimerkiksi seuraavat arvot: kehon rasvaprosentti, lihasmassa BMI (painoindeksi), BMR (aineenvaihdunta), veden paino, luustolihaksen ja luun paino. Aloita analyysi HETI, koska vaakaparistot ovat mukana.

JAA MENESTYS: Kaikki tietävät kuvaamattoman tunteen, kun astut vaa'alle ja yhtäkkiä olet 1-2 kg kevyempi. Ikuistatko tämän hetken sovelluksen kautta vai jaatko sen nopeasti ja helposti ystävien tai perheen kanssa? Voit kannustaa muita ihmisiä aktivoitumaan omilla saavutuksillaan.

TEKNIIKKA: Neljä erittäin herkkää anturia varmistavat, että vaa'at aktivoituvat suoraan, kun seisot niiden päällä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään sammuttaaksesi sen, koska se sammuu automaattisesti heti, kun tilastot ladataan sovellukseen tai kun se on ollut käyttämättömänä noin 30 sekuntia.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Ennen kuin käytät vaakaa, poista sukat niin, että jalkasi on liitetty kunnolla kaikkiin neljään elektrodiin. Tarkimman lukeman saamiseksi suosittelemme asteikon sijoittamista vain tasaiselle ja kovalle lattialle.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.