FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

SAMSUNG Galaxy S22 8/128GB musta (S901B)
Tärkeimmät ominaisuudet
Väri: Musta
Kestävä kotelo: Kyllä
Vedenpitävä: Vedenpitävä
Peli-älypuhelin: Kyllä
Suorittimen tyyppi: 8 ydintä
Samsung-mallit: Samsung Galaxy S22
KAKSI SIM-KORTTIA: Kaksi SIM-korttia: SIM1 + SIM2
5G-verkko: Kyllä
4G LTE: Kyllä
WiFi: Kyllä: 2,4 GHz / 5 GHz
NFC : Kyllä
GPS: Kyllä
USB: USB-tyyppi C
USB tien päällä: Kyllä
Käänteinen lataus: Kyllä
IHANTEELLINEN AKTIIVISELLE - IP68
Vahva ja kestävä puhelinkotelo kestää pölyä, vettä ja iskuja IP68-standardin mukaisesti. Puhelin ei epäonnistu vaikeissa sääolosuhteissa.

INDUKTIIVINEN LATAUS
Innovatiivinen menetelmä, joka ei vaadi kaapeleita, antaa sinun ladata laitteen nopeasti. Laita ne vain laturiin nauttiaksesi kaikista mahdollisuuksista jonkin ajan kuluttua.

KAKSI SIM-KORTTIA
Tämä on puhelimen ominaisuus, jonka avulla voit käyttää kahta SIM-korttia samanaikaisesti. Tämän vaihtoehdon avulla voit esimerkiksi käyttää yksityistä ja yritysnumeroa yhdessä puhelimessa. Sinun ei koskaan tarvitse avata puhelinta ja vaihtaa kortteja aikaa vievästi.

5G
5G on uusin mobiiliverkkostandardi. Tämä on viides sukupolvi, joka korvaa tällä hetkellä käytetyn 4G-tekniikan. Uudentyyppiselle verkolle on ominaista lisääntynyt lähetysnopeus ja monet muut parannukset edeltäjäänsä verrattuna, kuten: suuri siirtonopeus (lähetä tietoja jopa 10 Gbps ja lataa jopa 20 Gbps), lisääntynyt luotettavuus, paljon suurempi sallittu verkon kuormitus tai lyhentynyt mahdollisen viiveen aika.

ANDROIDI
Android on intuitiivinen käyttöjärjestelmä mobiililaitteille, kuten matkapuhelimille, tableteille ja netbookeille. Se perustuu Linux-ytimeen ja GNU-ohjelmistoon, ja sen on kehittänyt Google. Toisin kuin monet olemassa olevat alustat, Android on avoin kolmannen osapuolen innovaatioille ja uusille mahdollisuuksille. Saat käyttöösi satoja tuhansia sovelluksia, joiden avulla voit mukauttaa puhelimesi tarpeisiisi. Selaa verkkoa, vastaa sähköposteihin, lue e-kirjoja, kuuntele musiikkia ja pelaa pelejä uudella Android-älypuhelimellasi.

8 Gt RAM-muistia
Älypuhelimessa on 8 Gt nopeaa RAM-muistia, jonka ansiosta työsi on vieläkin sujuvampaa. Tästä lähtien voit käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti, pelata vaativampia pelejä ja avata useita välilehtiä selaimessasi samanaikaisesti huolimatta siitä, että se hidastaa puhelintasi.

ÄLYPUHELIN SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Musta S901B EAN (GTIN) 8806092878617
ÄLYPUHELIN SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB musta S901B Valmistajan koodi: SM-S901BZKDEUE
128 GT SISÄISTÄ MUISTIA
Erittäin suuri määrä laitteeseen sisäänrakennettua muistia on erittäin suuri mukavuus. Dokumenttisi, ohjelmasi, koko musiikkikokoelmasi ja paljon muuta mahtuvat nopeaan flash-muistiin. Perinteistä mediaa paremman iskunkestävyyden ansiosta tietosi pysyvät turvassa, mikä on erittäin tärkeää laitteille

NFC
NFC (Near Field Communication) -tekniikka poistaa kaapeleiden tarpeen ja poistaa monimutkaiset yhteyden muodostamisasetukset. Voit toistaa musiikkia koskettamalla älypuhelinta tai muuta NFC-yhteensopivaa laitetta kotelossa olevaan N-symboliin. Se mahdollistaa myös kätevät lähimaksut.

SORMENJÄLKILUKIJA
Napauta sitä vain avataksesi puhelimesi lukituksen välittömästi. Tämä suojaus suojaa tehokkaasti puhelimeesi tallennettuja tietoja.

TEHOKAS 8-YTIMINEN PROSESSORI
Tehokas 8-ytiminen prosessori käsittelee pelejä, sovelluksia ja elokuvia helposti. Suuri määrä RAM-muistia tukee sitä, ja se varmistaa älypuhelimen sujuvan toiminnan, vaikka taustalla olisi käynnissä monia sovelluksia.

128 GT SISÄISTÄ MUISTIA
Erittäin suuri määrä laitteeseen sisäänrakennettua muistia on erittäin suuri mukavuus. Dokumenttisi, ohjelmasi, koko musiikkikokoelmasi ja paljon muuta mahtuvat nopeaan flash-muistiin. Klassista mediaa paremman iskunkestävyyden ansiosta tietosi pysyvät turvassa, mikä on erittäin tärkeää mobiililaitteille.

Tekniset:
Varustus: USB-C-kaapeli, manuaalinen
Mitat [mm]: 146 x 70,6 x 7,6 mm
Paino [g]: 167 g
Väri: Musta
Käyttöjärjestelmä: Android 12
GSM-standardi: 5G / 4G / 3G / 2G
Näytön koko [tuumaa]: 6,1"
Näytön tekniikka: Infinity-O ; Dynaaminen AMOLED 2X
Näytön tarkkuus [px]: FHD+
Bluetooth: Kyllä
WiFi: Kyllä: 2,4 GHz / 5 GHz
GPS: Kyllä
Pääkamera [MP]: 50+12+10 MP
USB: USB-tyyppi C
Kuulokeliitäntä: Ei
Sisäinen muisti [GB]: 128 Gt
Mediakortinlukija: Ei
RAM-muistin koko [GB]: 8 GB
Suorittimen tyyppi: 8 ydintä
Kameran ominaisuudet: 50 MP - Pääkamera, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 ultralaajakulmakamera 10 MP - 3x OIS-telekamera, F 2.4
Suoritin (kuvaus): Exynos 2200, 4nm
Etukamera [Mpix]: 10 Mpix
SIM-kortin tyyppi: eSIM
Kaksi SIM-korttia: Kyllä
4G LTE: Kyllä
Valmistajan väri: Musta
Kotelon tyyppi: GG Victus Plus + alumiini
Vedenpitävä: Vedenpitävä
Sormenjälkitunnistin: Kyllä
Suojaus e



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.