FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Ainutlaatuiset kaavinsarjat (A+B) jousimiehille, bambuperhovavan valmistajille, käsityöläisille ja puusepille.

alkaen 20,00 € /setti veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 80,00 €

Neuvoteltavissa
45,00 € 1 - 5 settiä
35,00 € 10 - 20 settiä
30,00 € 40 - 80 settiä
20,00 € 200 - 400 settiä

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
3 settiä
Saatavilla oleva määrä
200 settiä
Maa
Kiina
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
30 päivää
SKU:
SA/B2021
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Esittelyssä erityisesti suunnitellut kaavinsarjamme, jotka sopivat täydellisesti jousivalmistuksen, bambuperhotangon valmistuksen ja puuntyöstön ammattilaisille. Nämä sarjat on valmistettu valitusta hiiliteräksestä (SK2), joka tunnetaan poikkeuksellisesta kovuudestaan (yli 55 astetta).
Tärkeintä on, että ostamalla ja myymällä mitä tahansa tuotettani voit helposti muodostaa oman yrityksesi orgaanisen kierron ja tuottaa pitkäkestoista, vakaata ja kasvavaa kassavirtaa, mikä tekee lopputuotteen arvosta ainakin 5-10 kertaa korkeamman.
Sarjan ominaisuudet:
Terät ovat erittäin kovia, mikä takaa pitkäikäisyyden ja tehokkuuden myös pitkäaikaisen käytön jälkeen. Niitä voidaan ylläpitää tasohionnalla tai teräsviilalla tarpeen mukaan.
Käyttö: Ihanteellinen sarven keulasydämien, sarvinauhojen tai bambuperhovavan kärkien urittamiseen tai karhentamiseen. Tämä prosessi lisää kosketuspinta-alaa ja parantaa sidoslujuutta – olennaista sekä litteissä että koverissa kuperissa sidosmenetelmissä.
Kaavinsarjan tyypit:
Tyyppi A (3 kpl/sarja): Sisältää viivaimen ja kaapimen, kaarikaapimen ja kaarisahanteräkaapimen. Paksuus on 2,5 mm, kokonaisleveys 10,0 cm ja kaaren leveys 7,0 cm. Mukana 2 ruuvisarjaa, jotka on helppo kiinnittää puukahvaan.
Tyyppi B (3 kpl/sarja): Sisältää kaarikaapimen, kaarisahanhammaskaapimen (kaaren leveys: 7,0 cm) ja litteän kaapimen. Litteä kaavin on suunniteltu erityisesti perinteisten keulasydämien tai reunojen muokkaamiseen. Samoin kuin tyyppi A, tämän sarjan paksuus on myös 2.5 mm ja kokonaispituus 10.0 cm, ja siinä on 2 ruuvisarjaa puukahvan kiinnittämiseen.
Tilausvaihtoehdot:
Valitse 2 sarjaa tyyppiä A tai tyyppiä B tai yhdistelmä A+B. Kun olet ostanut, lähetä viesti, jossa määrität mieltymyksesi.
Nämä kaavinsarjat eivät ole vain toimivia, vaan myös ainutlaatuisia esineitä käsityön maailmassa. Olitpa kokenut ammattilainen tai innostunut tee-se-itse-tekijä, nämä työkalut parantavat varmasti työtäsi.
Käsittely ja toimitus: Käsittelyaika on 4-5 päivää. Toimitus kestää 2-4 viikkoa tai enemmän China Postin lentopostin kautta, saatavilla on suuria tilauksia meri- tai rautatiekuljetuksia, jotka kestävät 5-8 viikkoa ovelta ovelle -palvelulla. Rahti lasketaan painon ja tilavuuden perusteella postin, pika- ja lentorahdin kautta. Jos se ylittää 20 kiloa, se lähetetään meritse tai rautateitse. Se on ovelta ovelle -palvelu, jossa on seurantanumero, jota on kätevä seurata verkossa milloin tahansa. Mukautetut pyynnöt ovat tervetulleita.
Erityisvaatimukset: Jos sinulla on erityisiä pyyntöjä tai vaatimuksia, ota rohkeasti yhteyttä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.