FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

《INNOVATIIVINEN》Innovatiivinen veitsen teroitin itsenäisillä jousivarsilla, joka muuttaa kuluneet terät teräväksi partaveitseksi sekunneissa. Näin et enää pilaa ruokaa ja aloitat leikkaamisen.
《SOPII MIHIN TAHANSA TERÄÄN》Insta Sharpissa on ainutlaatuinen erittäin kova volframiteräksinen kaksoisjousiveitsen teroitin, joka taipuu ja sopii mihin tahansa terään puhtaan leikkauksen saavuttamiseksi. Se tekee sahalaitaisista veitsistä teräviä.
《SUURI, PIENI, SUORA SAHALAITAINEN 》Insta Sharp sopii kaikentyyppisille terille joustavan teroituksen varsiensa ansiosta. Voit teroittaa keittiöveitsiä, metsästysveitsiä, kalastusveitsiä ja jopa taskuveitsiä.
《 VOLFRAMITERÄSPINTA》Joustavaan teroitukseen soveltuvien varsiensa ansiosta Insta Sharp on turvallinen käyttää kaikentyyppisissä terissä. Voit teroittaa keittiöveitsiä, metsästysveitsiä, kalastusveitsiä ja jopa taskuveitsiä. Lisäksi kostea pyyhe riittää puhdistamaan Insta Sharpin, ja tyylikkään ja modernin muotoilunsa ansiosta se on helppo säilyttää.
《 ERILAISET TEROITUSMENETELMÄT》Hienohionta: terän kohdistamiseksi uudelleen ja leikkauskulman nollaamiseksi. Karkea teroitus: terien oikean viistemuodon palauttamiseksi erittäin terävälle reunalle. Kiillotus: terävän ja sileän reunan saamiseksi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.