FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tutustu aitojen Dell-kannettavien laturien valikoimaamme, jotka on suunniteltu erilaisiin virrantarpeisiin. Valikoimassamme on latureita, joissa on useita liitintyyppejä, mukaan lukien vakio 4,5 x 3,0 mm ja suuremmat 7,4 x 5,0 mm:n vaihtoehdot, jotka varmistavat yhteensopivuuden useiden Dellin kannettavien mallien kanssa.

Jokainen laturi on suunniteltu sopimaan erilaisiin tehovaatimuksiin, ja se tarjoaa vaihtoehtoja, kuten 65 W, 90 W, 130 W, 180 W ja vankka 240 W tehoa vaativiin tehtäviin. Tulojännitealue 100 - 240 V tekee näistä latureista monipuolisia maailmanlaajuiseen käyttöön ja noudattavat erilaisia tehostandardeja.

Huomaa, että virtajohdot eivät sisälly näihin latureihin. Jokaisella laturilla on kuitenkin 12 kuukauden takuu, joka takaa luotettavuuden ja asiakastyytyväisyyden. Lisäksi tarjoamme yksityiskohtaisen luettelon, joka on valmis ladattavaksi valintaprosessin helpottamiseksi.

Tämä tarjous on suunnattu vastaamaan sellaisten yritysten tarpeisiin, jotka haluavat varastoida laadukkaita Dell-kannettavien latureita. Olitpa päivittämässä olemassa olevaa varastoasi tai harkitsemassa uusia lisäyksiä, laaja laturivalikoimamme on saatavilla tukkumyyntiin.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.