FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
9 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Alogy Defense 360 -suojakotelo Tuotekuvaus + tärkeimmät ominaisuudet

Tuotteen kohokohdat: Tavaramerkki: Alogy Tuotetyyppi: Panssaroitu suojakotelo Malli: Defense 360 -kotelo Omistettu: Samsung Galaxy S23 Plus Materiaali: TPU (polyuretaani) + PC (polykarbonaatti) Suojareuna: erottaa näytön ja kameran maasta Vastustodistus: MIL STD 810G 516.6 Painikkeilla, jotka on suojattu erityisillä peittokuvilla Vapaa pääsy kaikkiin painikkeisiin ja liittimiin Ei rajoita puhelimen toimintoja Sileät leikkaukset tekevät käytöstä miellyttävämpää Aseta sisältö: 1x Defense360 Pro panssaroitu kotelo, 1x näytönsuojakalvo
Alogyn korkealaatuisin suojakotelo, joka on suunniteltu täydellisesti Samsung Galaxy S23 Plus:lle, on turvallinen ja luotettava suoja laitteelle. Kotelo erottuu muista kansista alkuperäisellä muotoilullaan, mikä antaa laitteelle tyylikkään ja tyylikkään luonteen. Kotelo täyttää sotilasluokan Drop-Test MIL STD 810G 516.6 -kestävyysstandardin, joten se tarjoaa kattavan iskusuojan.
Korkea laatu ja työn tarkkuus Defense360-puhelinkotelo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Se on valmistettu termoplastisesta polyuretaanista (TPU), joka absorboi kaikki odottamattomat putoamiset ja jakaa iskuvoiman tasaisesti koko laitteeseen. Polyuretaania tukee vahva polykarbonaattitaustapaneeli, joka ei vain anna kokonaisuudelle oikeaa jäykkyyttä, vaan erittäin alkuperäisen kuvionsa ansiosta antaa sille modernin muotoilun.
Täysi toiminnallisuus Kotelo on erittäin toimiva, koska siinä on kaikki tarvittavat aukot painikkeille ja paikoille, joten voit käyttää kameraa, kuulokkeita tai laturia poistamatta koteloa. Painikkeet on suojattu erityisillä suojuksilla, jotka on valmistettu joustavasta TPU: sta, jonka ansiosta niiden toiminnallisuus on säilynyt
Kotelossa on myös suojareuna, joka työntyy hieman kannen ja takakameran etu- ja takaosan yläpuolelle. Siten se suojaa laitteen herkimpiä osia vaurioilta, jotka aiheutuvat laitteen asettamisesta tasaisille pinnoille, kuten pöydälle tai pöydälle.
Täysi toiminnallisuus Suhteellisen ohut muotoilu tarkoittaa, että kotelo ei rajoita älypuhelimen toimintoja. Se on täysin yhteensopiva langattomien tekniikoiden kanssa, joten meillä on mahdollisuus ladata induktiivisella laturilla.
Eco pieni pakkaus Olemme suunnitelleet tuotteidemme pakkaukset siten, että ne säästävät tilaa! Löydä huolesi ympäristöstä. Valitse pienet paketit!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.