FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Alogy Techsuit CarbonFuse -tuotekuvaus + kohokohdat

Tuotteen kohokohdat: Merkki: Alogy Malli: Techsuit CarbonFuse Omistettu: Apple iPhone 14 Pro Max Materiaali: polykarbonaatti (takana), polyuretaani (runko) Ei sormenjälkiä: sormenjälkiä estävä viimeistely: himmeä taustavaikutus - läpikuultava, matta Painikkeet: Aktiivinen suojaus Muotoilu: suhteellisen ohut ja kevyt Suojaava reuna: suojaa näyttöä ja kameraa Pakattu alkuperäiseen pakkaukseen suoraan valmistajalta Löydä sisäinen ympäristötietoisuutesi pienten Eco-pakkaustemme avulla Pieni pakkaus Täydellinen istuvuus, täydet toiminnot Leikkaus sivulta - mahdollisuus kiinnittää esim. naruja
Laadukas Alogy Techsuit CarbonFuse -kotelo on korkealaatuinen, kestävä premium-kotelo, joka on valmistettu polykarbonaatin ja polyuretaanin yhdistelmästä, joka ominaisuuksiensa ansiosta suojaa älypuhelinta vaurioilta ja naarmuilta. Päällisen valmistuksessa käytetty joustava polyuretaani tarttuu täydellisesti laitteeseen lisäämättä merkittävästi sen mittoja. Kotelo on rikastettu pakkasella takana, mikä vähentää rasvatahrojen ja sormenjälkien ulkonäköä. Läpikuultava, mattapinta harmonisoituu täydellisesti puhelimen muotoilun kanssa.
Kotelo on varustettu Air Cushion -järjestelmällä, joka absorboi kaikki iskut ja putoamiset ja jakaa iskun voiman koko koteloon ja suojaa siten laitettamme vaurioilta.
Kotelon suojareunassa on hieman kohonnut suojareuna, joka työntyy laitteen näytön ja takakameran yläpuolelle suojaten niitä naarmuilta, jotka aiheutuvat laitteen asettamisesta työtasolle tai pöydälle. Keveytensä ansiosta, kun pidämme älypuhelinta käsissämme, meillä on vaikutelma, että sovellettu kotelo on melkein "sekoitettu" laitteeseen ja muodostaa kokonaisuuden.
Täysi toiminnallisuus Kannen moderni muotoilu kulkee käsi kädessä toiminnallisuuden kanssa. Kotelossa on kaikki tarvittavat leikkaukset, ja toimintopainikkeet on suojattu erityisillä aktiivisilla kansilla, jotka on integroitu kotelon runkoon. Lisäksi kotelo ei estä induktiivisen latauksen mahdollisuutta, joten sinun ei tarvitse poistaa kantta ladataksesi iPhonen. Ohut muotoilu ei lisää laitteen kokoa merkittävästi millään tavalla.
Eco pieni pakkaus Olemme suunnitelleet tuotteidemme pakkaukset siten, että ne säästävät tilaa! Löydä huolesi ympäristöstä. Valitse pienet paketit!
Kaikki käden ulottuvilla! Tutustu muihin tarjouksiimme ja valitse tarvittavat lisävarusteet älypuhelimeesi. Muistaa! Löydät useita lisävarusteita, kuten: karkaistu lasi, pidikkeet, autolaturit, FM-lähettimet, kaapelit tai kuulokkeet.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.