FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Alumiinifolioteippi itsekatto vedenpitävä eristysteippi

15,25 € /kappale veroton hinta
Neuvoteltavissa

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
15 kappaletta
Maa
Australia
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
PS-15025BT
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

OMINAISUUKSIA
>Brändi: Prime Solutions
>Rakennettu kestämään
>Laadukas materiaali
>Helppo kiinnittyminen
>Hyvä repäisylujuus
>Virheetön viimeistely

ERITELMÄT
>Liima: akryyli
>Materiaali: Alumiinifolio + liima + paperi
>Liimatyyppi: Vesiaktivoitu, kuuma sula
>Ominaisuus: Vedenpitävä
>Liimapuoli: yksipuolinen
>Lämpötila: -40 ~ +120 °C
>Saatavilla olevat koot: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PAKETTI SISÄLTÄÄ
Tilauksen mukaan

TIETOJA TUOTTEESTA
Lopeta kamppailu sotkuisen, epäluotettavan ja hankalan ilmastointiteipin kanssa. Prime Solutions alumiinifolioteippi on uusi, moderni vaihtoehto koti- ja ammattikäyttöön. Alumiinifolioteippimme on vahvempi kuin ilmastointiteippi, helpompi käyttää ja luotettavampi kaikkiin teippaustarpeisiisi. Sitä voidaan käyttää melkein mihin tahansa - tiivistyslaatikoista julisteiden kiinnittämiseen laitteiden putkien kiinnittämiseen. Se on täydellinen tien päällä oleviin projekteihin, jotka tarvitsevat nopean korjauksen.

>Prime Solutionsin alumiinifolioteippi on kevyt, helppokäyttöinen alumiinifolioteippi, jota voi vain leikata ja repiä. Se tarjoaa sinulle parhaan vastineen rahoillesi, koska sitä voidaan helposti käyttää uudelleen useissa projekteissa sen sijaan, että kuluttaisit paljon kertakäyttöisiin nauhoihin. Se ei aiheuta haittaa millekään pinnalle, mutta samalla se tarttuu tehokkaasti itseensä tai ympäristöönsä.

>Alumiinifolionauhoja käytetään lasikuitu- ja alumiinitaustaisten kanavalevyjen saumoissa ja liitoksissa. Ne on päällystetty kumipohjaisella paineherkällä liimalla, ja ne tarjoavat erinomaisen esteen höyrylle ja mukautuvat epäsäännöllisiin pintoihin. Alumiinifolioteippiä voidaan käyttää lämmöneristyksen suojaamiseen ja peittämiseen. Lisäksi se on käyttövalmis.
>Kääri eristys jokaisen kanavan ympärille, jolloin höyrysulun tausta on ulospäin. Sulje jokainen sauma varovasti folioteipillä. Jatka kunkin kanavan pituudelta varmistaen, että jokainen eristysrulla on teipattu tukevasti viereiseen eristysnauhaan.
>Alumiinifolioteipit ovat polymeeripinnoitettuja, ja ne sopivat täydellisesti sähkökaapeleiden pinnoittamiseen. Teippejä voidaan käyttää myös instrumenttien, eristyskaapeleiden ja minkä tahansa muun lämpötilaherkän sähkömateriaalin käärimiseen.
>Prime Solutionsin alumiinifolioteippi on kestävä, pysyvä ja luotettava tuote, joka ei irtoa tai repeydy. Toisin kuin muut markkinoilla olevat teipit, tämä teippi ei jätä jäämiä jälkeensä ja se voidaan poistaa jättämättä jälkeensä tahmeita jäämiä. Teippi on hyvä valinta, kun sinun on tiivistettävä ja suojattava.
>Alumiinifolioteippi tarjoaa heijastavan kerroksen herkille ja herkille pinnoille ja suojaa niitä korkeilta lämpötiloilta, ultravioletti- ja infrapunavalolta sekä kosteudelta ja tietyiltä kemikaaleilta. Synteettinen kumiliimatausta ei ole reaktiivinen, joten voit levittää sitä mille tahansa pinnalle.

HUOMAUTUS: Tämä tuote lähetetään Australiasta Australian laajuisella pikatoimituspalvelulla. **Logistiikka-/kuriiripalvelujen normaalin toiminnan aikana (lukuun ottamatta häiriöitä tai ruuhkia) toimitusaika on noin 3-6 arkipäivää osoitteille suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa. Maaseudun osoitteissa voi olla parin arkipäivän lisäviive.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.