FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Amaz sähköinen mustapäiden poistoaine

5,72 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
93 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Laitteemme puhdistaa ihohuokoset erityisen perusteellisesti ja syvästi, imee luotettavasti ylimääräisen talin, suojaa ja suojaa ihoasi pysyvästi mustapäiltä sekä antaa raikkauden ja puhtauden tunteen.

Ihomme altistuu monille ulkoisille vaikutuksille.
Aurinko, pakokaasut, ilman lämmittäminen, mutta myös stressi tai hormonit voivat vaikuttaa negatiivisesti ihon laatuun.
Todennäköisesti kaikki tietävät seuraukset: mustapäät, suuret huokoset tai jopa akne pilaavat ihomme, ja olemme usein tyytymättömiä ulkonäköömme.

Miksi minun pitäisi käyttää huokosten puhdistusainetta? Huokospuhdistusaineemme istuu tiukasti käteen ja on nopea ja helppo käyttää.
Käytä huokosten puhdistusainetta suurille tai pienille ihoalueille kohdennettuun levitykseen 5 erilaisen pään ansiosta, jotka voidaan helposti vaihtaa tarpeen mukaan. Siksi laitteemme soveltuu herkälle iholle, kuolleiden ihokerrosten poistamiseen tai jopa kasvohierontaan: imutehon ansiosta iho näyttää kiinteämmältä, koska se stimuloi verenkiertoa ja samalla sillä on rauhoittava vaikutus.
3 eri vahvan intensiteettitason ansiosta voit valita joustavasti ihosi kunnon mukaan, joten se sopii kaikille ihotyypeille.

Kasvojen puhdistaminen1. Puhdista kasvot huolellisesti ennen käyttöä tavalliseen tapaan tavallisilla tuotteilla.
2. On parasta valmistaa kasvot kasvojen höyrysaunalla huokosten avaamiseksi varovasti. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti täyttämällä pienen astian kiehuvalla vedellä ja peittämällä pään pyyhkeellä.

Hoito levityksen jälkeen3. Valitse oikea kiinnitin ja ohjaa sitä varovasti kasvojasi pitkin pysymättä yhdessä paikassa liian kauan (enintään 2 sekuntia) punoituksen ja vammojen välttämiseksi. Aloita tätä varten T-vyöhykkeeltä (otsa, nenä, leuka) ja työskentele hitaasti ulkopuolelta sisään.
5. Puhdista laite ja käytetyt lisävarusteet huolellisesti levityksen jälkeen ja jatka ihonhoitoa tavalliseen tapaan, esimerkiksi levittämällä rauhoittava kasvovoide rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa.

Huomautus: Älä jätä huokosten puhdistusainetta kasvojen keskelle, vaan liu'uta sitä hitaasti kasvojen reunaan, jotta sen poistaminen ei ole tuskallista.
Älä käytä useammin kuin kerran tai kahdesti viikossa ihoärsytyksen välttämiseksi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.