FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Amoner Lightning -kaapeli 1,8 metriä - MFi-sertifioitu, nailonpunottu USB-lataus ja datakaapeli

Tuotekuvaus:
Tutustu Amoner Lightning -kaapelin kätevyyteen ja luotettavuuteen, joka on suunniteltu erityisesti Apple-laitteiden synkronointiin ja nopeaan lataamiseen. Tämä 1,8 metriä pitkä, MFi-sertifioitu kaapeli sopii täydellisesti iPhonelle, iPadille ja iPodille varmistaen maksimaalisen yhteensopivuuden ja suorituskyvyn.

Tärkeimmät ominaisuudet:

MFi-sertifiointi: Amoner Lightning -kaapeli sisältää virallisen Applen julkaiseman sirun, joka takaa, että laitteet synkronoidaan turvallisesti ja ladataan suurimmalla nopeudella.

Täydellinen yhteensopivuus: MFi-sertifioitu kaapeli on yhteensopiva kaikkien Apple-laitteiden kanssa, joissa on 8-nastainen Lightning-liitin: iPhone 12/12Pro / 12ProMax / 11/11 Pro Max / XS / XS Max / XR / X / 8/8 Plus ja iPad Mini / Air / Pro.

Laadukkaat materiaalit: Laadukas nylonpunottu kaapeli kestää usein käyttöä ja taivutusta säilyttäen eheytensä jopa yli 5000 taivutuksen jälkeen.

Nopea tiedonsiirto ja lataus: Vahvistetut kaapelisydämet tarjoavat erittäin nopean tiedonsiirron jopa 30 Mt/s ja latauskapasiteetin 5V / 1A, 5V / 2.1A, 5V / 2.4A.

Väri ja muotoilu: Tyylikäs mustan ja sinisen väriyhdistelmä, joka antaa sille tyylikkään ilmeen.

Tuotteen mitat ja paino: Pakkauksen mitat ovat 14 x 10.2 x 2.6 cm ja paino 70 grammaa, joten se on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Ihanteellinen valinta: Tämä kaapeli on ihanteellinen niille, jotka etsivät luotettavaa Lightning-kaapelia Apple-laitteilleen, joka tarjoaa pitkäkestoisen ja nopean tiedonsiirron. Täydellinen kotiin, toimistoon tai matkakäyttöön.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.