WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Apple iPhone 6s 64GB + uusi magneetin pikalatauskaapeli ja uusi sovitin iPhonelle ja uusi virtapistoke sekä uusi varvastossukansi.
Apple iPhone 6s 64GB Space Grey vakuuttaa 12 megapikselin kamerallaan ja Touch ID -sormenjälkitunnistimellaan.
Mitä iPhone 6s tarjoaa?
Apple iPhone 6s 64GB tarjoaa sinulle 4.7 tuuman Retina HD -näytön 3D Touchilla. Kamerassa on tarkennuspikselit ja True Tone Flash, ja sen avulla voit ottaa Live Photo -kuvia: Myös 1,5 sekuntia ennen ja jälkeen varsinaisen kuvan tallentamisen. Edessä laite on varustettu 5 megapikselin FaceTime HD -kameralla, joka sopii erinomaisesti myös selfieihin. Jopa 300 Mbit/s LTE ja WLAN mahdollistavat nopean surffauksen Internetissä. Suunnittelulle on ominaista jatkuva unibody-ilme.
Miksi iPhone 6s on edelleen sen arvoinen
IPhone 6s on Applen yhdeksännen sukupolven älypuhelin, ja se oli ensimmäisen kerran saatavilla syyskuussa 2015. Sittemmin yhdysvaltalainen valmistaja on julkaissut useita muita seuraajamalleja. Apple iPhone 6s: n ostaminen kannattaa edelleen: Laite saa pisteet alhaisella hinnallaan ja tukee edelleen kaikkia uusia iOS-päivityksiä. Tämän seurauksena iPhonessasi on aina uusin käyttöjärjestelmä ja se tarjoaa sinulle kaikki tavalliset toiminnot. Erityistä 6s: ssä on sen koko: se on markkinoiden kompaktein iPhone.
Kenelle 6s sopii?
Apple iPhone 6s on todellinen suositus kaikille Apple-faneille, jotka haluavat edullisen laitteen. Maksa vähemmän iPhonestasi tinkimättä laadusta ja ominaisuuksista. Sormenjälkitunnistin, kaksi palkittua kameraa ja A9-siru 64-bittisellä työpöytäarkkitehtuurilla tekevät iPhone 6:sta monipuolisen kiinteän älypuhelimen jokapäiväiseen käyttöön. Toinen plussa on mukava ja intuitiivinen käyttö, joka tekee siitä helppoa myös uusille käyttäjille.
Laite on A-kunnossa / yhtä hyvä kuin uusi, mutta myydään käytettynä ilman takuuta.
Kaikki laitteiden käyttöakut ovat kaikki 70-100% ladattuja
Laite on testattu iTunesin kanssa.
Ilman Simlockia siis ilmainen kaikille verkoille.
Tavarat myydään ilman takuuta, ei muuntovähennystä tai palautusta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.