FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

【Viileä tila & Pidä lämpimänä】 Voit helposti jäähtyä jopa 20 °C ympäristön lämpötilan alapuolelle tai pitää lämpimänä 66 °C:seen asti. välillä 30 °C - 18 °C tunnin sisällä, 30 °C-10 °C 2 tunnin kuluessa, 30 °C-3 °C 3 tunnin sisällä

【Laaja käyttöalue】Erinomainen henkilökohtaisiin tiloihin, matkoihin, toimistoihin, asuntoloihin, tiematkoihin, veneilyyn, retkeilyyn, takaluukun ajamiseen, työmatkoihin ja muuhun! Pienen kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii mihin tahansa. Käytä tätä mikrojääkaappia lounaan, juomien, oluen, tuttipullojen tai jopa kosmetiikan säilyttämiseen!

【AC/DC-SOVITIN】 Mukana tulee kaksi pistoketta tavallisille pistorasioille ja 12 V: n auton tupakansytyttimen pistorasiat.

【YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN KEHITYS】 Puolijohdejäähdytyssirut ovat freonittomia ja ympäristöystävällisempiä. Hiljainen tekniikka vähentää äänen minimiin, joten voit vain levätä

【Huolto ja takuu】CE, FCC, ETL, RoHS-sertifioitu; Jos olet tyytymätön tuotteesi laatuun, ota meihin yhteyttä välittömästi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.