FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
13 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

OMINAISUUDET
SinusPRO S -sarjan aurinkojännitemuuntajia käytetään 230 V vaihtovirtaa vaativiin sähkölaitteisiin akuista ja 12 V DC asennuksista. Sitä voidaan käyttää myös menestyksekkäästi hätävirtalähteenä jatkuvaa tehoa vaativille laitteille, kuten uuneille ja keskuslämmityspumpuille.

Yhdessä värinäytöllisessä kotelossa on automaattinen jännitesäädin AVR, 30A MPPT aurinkotasasuuntaaja akun lataamiseen, puhdas SINUS-muunnin, joka perustuu toroidimuuntajaan, joka kompensoi vastaanottimien erilaisia loistehoja (voit yhdistää kapasitiivista, induktiivista ja resistiiviset kuormat) ja reagoi erittäin joustavasti ylikuormitukseen (pumppujen, kompressorien, moottorien käynnistys). Invertteri voi toimia UPS-tilassa, mikä varmistaa puhaltimien, virtalähteiden, pumppujen jne. jatkuvan ja häiriöttömän toiminnan.

S-sarjassa on vankka kotelo, joka on suunniteltu erityisesti seinälle ripustettavaksi, esimerkiksi kattilahuoneeseen tai sähkökeskukseen, lisäksi suora tulo aurinkopaneeleihin, aurinko/verkkoprioriteettitilan kytkin ja mahdollisuus katkaista akun lataus manuaalisesti verkkovirrasta (AC-lataus päälle/pois).

Ominaisuus, joka erottaa siniaaltomuuntimet klassisista yksinkertaisista AC/DC-muuntimista, on vaihtojännitteen tuottaminen, jonka sinimuotoinen lähtöaaltomuoto on identtinen verkon kanssa. Tämä mahdollistaa sähkömoottoreilla ja muuntajilla varustettujen laitteiden, kuten sähkötyökalujen, pumppujen ja pienitehoisten kodinkoneiden, tehonsyötön. Yksinkertaiset, edulliset muuntimet todella tuottavat neliöaaltojännitteen, jota joskus virheellisesti kutsutaan "muunnetuksi siniaaltoksi". Tällainen jännite ei sovellu induktiivisten tai kapasitiivisten laitteiden syöttämiseen ja voi vahingoittaa niitä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
Jatkuva teho jopa 500W
800W pulssiteho
Suurin latausvirta: 30A MMPT
Tulojännite: 12V
Lähtöjännite: 230V / 10 50Hz / 0,5
Jännitteen aaltomuoto: puhdas sini
Varustettu tasasuuntaajalla ja UPS:llä
Mahdollisuus liittää aurinkopaneeleja
Kotelo seinäasennusta varten
Aurinko / AC toiminnan prioriteetin valinta
Verkkotasasuuntaajan täydellinen sammutusmahdollisuus
LCD-näyttö näyttää nykyisen verkkojännitteen, akun lataustilan, jännitteen ja virran aurinkosähköpaneeleista.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.