FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

AwpLand Avocado suihkulähde 2 litraa

6,55 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 13,10 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm9006
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Awpland Avocado Dog Drinker - lemmikkisi terveellinen vesilähde
Awpland avokado koiran juomari! Tämän juoman söpö avokado-muotoilu houkuttelee lemmikkisi, tarjoaa heille raikasta ja puhdasta vettä ja saa heidät rakastamaan juomavettä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

BPA-vapaa ja turvallinen rakenne: Valmistettu korkealaatuisista ABS-materiaaleista, jotka ovat hygieenisiä, kestäviä ja naarmuuntumattomia. Älykkäällä pumpulla varustettu järjestelmä tarjoaa turvallisuutta ja ilmoittaa sähkökatkoksista, jolloin vältetään kuivapalaminen.

Erittäin hiljainen käyttö ja kannustaminen juomiseen: Erittäin hiljaisella pumpulla (alle 30 dB) on alhainen virrankulutus, joten kuulet vain juoksevan veden miellyttävän kahinan. Se on ihanteellinen valinta ujoille tai ujoille lemmikkieläimille juoda mukavasti juomarilta häiritsemättä sinua tai lemmikkisi.

Suuri kapasiteetti ja hätävesivarasto: 2 litran automaattisessa koiranjuomarissa on tehokas juoma-alue, joka sopii täydellisesti pienille ja keskisuurille lemmikkieläimille. Olitpa sitten työmatkalla tai yksinkertaisesti poissa kotoa, voit olla varma, että karvaisella ystävälläsi on aina saatavilla raikasta vettä.

Vedenpinnan ikkuna sinisellä valoefektillä: Awpland-koirajuoman päivitysversiossa on läpinäkyvä ikkuna, jonka avulla on helppo seurata lemmikkisi kokonaisvedenkulutusta. Sininen valo palaa aina, mikä osoittaa normaalin toiminnan, joten lemmikkisi voi helposti löytää juoman jopa yöllä.

Kätevällä USB-liittimellä: Juomari voidaan helposti ladata USB-liittimellä, jolloin virtapistoketta tai paristoja ei tarvita. Liitä vain kaapeli, jotta lemmikkisi voi aina nauttia makeasta vedestä.

Älä epäröi hankkia Awpland Musk Avocado Dog Drinker tänään ja varmista, että lemmikkisi on kunnolla nesteytetty ja terve!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.