FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Blucher-naisten espadrillot, joissa on alustapohjainen aito juutti ja luonnollinen esparto, joka on ommeltu käsin trooppisella kukkakuviolla sinivalkoisissa sävyissä yö. Eksklusiivinen design limited edition, joka sopii asumaahasi, urbaaniin tai Ibizan rantaan. Täydellinen käytettäväksi farkkujen, hameiden, housujen tai shortsien kanssa. Mukavat espadrillot, jotka ammattitaitoiset esparto-käsityöläiset ovat valmistaneet käsin Espanjassa.

Aidot sandaalit, espadrilles blucher Women Esparto -pohjainen alusta tai korkealaatuinen juutti. Hieno muotoilu, joka on saanut inspiraationsa Indonesian Balin saaren vehreästä ja rehevästä trooppisesta kasvillisuudesta. Painatus, joka on painettu ekologisilla musteilla, jotka ovat ympäristöystävällisiä.

Juuttiespadrillot sopivat täydellisesti yhdistettäväksi ulkonäköösi kaupunkiin, maahan tai rannalle. Yhdistetty täydellisesti kaikkiin vaatteisiin, farkkuihin, housuihin, hameisiin tai shortseihin, mekkoihin ja vielä rennompaan leikkaukseen.

Mukavuus- ja vaatekaupunkisi, tee näistä espadrilles-juutista, täydellisistä matkakumppaneista tänä kesälomana. Tyylikäs ja ajaton muotoilu, joka on saanut inspiraationsa Indonesian Balin saaren vehreästä erämaasta. Ihanteellinen kesällä, keväällä ja syksyllä, ja jos sinulla on onni asua lämpimässä paikassa, voit käyttää niitä ympäri vuoden.

Balin sandaalit ovat monipuolisia, ne voidaan yhdistää melkein mihin tahansa ulkoasuun tai trendiin. Nauti upeista pyöräretkistä maaseudulla tai kaupungissa, jossa on näitä aitoja luonnollisia esparto espadrilleja.


Liitteet
Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.