FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Langaton autopölynimuri lisävarusteilla
Lian vihollinen ? Kuten Jaws-elokuvan hai, Baseus-pölynimuri on todellinen uhka... likaa varten. Suuren imureiän, 4000 Pa: n imutehon ja 65 W: n avulla Shark One huolehtii nopeasti kuorista, hiuksista, murusista ja tupakantumpeista. Ei armoa.
Missä haluat? Soveltuu sekä auton sisä- että ulkopuolelle, voidaan käyttää myös kotona.
Langaton muotoilu ? Kevyt, langaton ja ilmainen. 2400 mAh: n akulla varustettu pölynimuri tarjoaa lähes rajattoman puhdistusmukavuuden. Se ei ole koskaan ollut yhtä helppoa!
Useita puhdistustapoja? Ihmislähtöisemmillä lisävarusteilla se täyttää erilaiset puhdistustarpeet. Pölynimurin lisäksi pakkaus sisältää harjaimusuuttimen, liitosimusuuttimen ja pidennetyn letkun.
Kohinanvaimennus? Optimoidulla pakosäleikköpölynimurilla alentaa tehokkaasti melua, vain hieman kovemmin kuin satunnaiset sisäkeskustelut.
Suodatin kirurgisesta teräksestä ? Lääketieteellisen tason suodatin, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta seoksesta. Suodatinseula voidaan pestä vedellä toistuvasti ilman vaurioita. Se on kestävä ja tehokas.
Jopa pimeimpiin kulmiin ? Sisäänrakennetun kevyen lian ansiosta sillä ei ole piilopaikkaa. Jopa tiukimmilla ja pimeimmillä alueilla.
Akku hallinnassa? Pölynimurin työaika on noin 22 minuuttia. Mutta lisävarusteessa on hyödyllinen akkunäyttö, joka voi kertoa sen tilan milloin tahansa. Sinun ei tarvitse huolehtia äkillisestä virran puutteesta.
Laita se pussiin ja mene! ? Kun kaikki on puhdasta ja kiiltävää, voit pakata Shark Onen ja kaikki hänen lisävarusteensa kätevään käsilaukkuun. Helppo kuljettaa ja kerätä kaikki elementit aina yhteen paikkaan.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.