FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Baseus-matkalaturi Super Si Pro minipikalaturi, C + U, PD 3.0, QC

10,20 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA
Tarjous päättyy pian
Toimi nopeasti, tarjous päättyy tänään. Älä epäröi missata tilaisuutta!

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Slovakia
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Ottaa yhteyttä Soita

Baseus-matkalaturi Super Si Pro minipikalaturi, C + U, PD 3.0, QC - kuvaus

Älykäs seinälaturi eurooppalaisella liittimellä ja tuki lukuisille pikalataustekniikoille. Kompakti vempain, jossa on 2 porttia: USB Type C ja USB . Täydellinen mobiililaitteiden, kuten älypuhelimien, tablettien tai jopa kannettavien tietokoneiden, energian uudistamiseen.
Pikalatauskokoelma - Lisälaite tukee kaikkia suosituimpia pikalataustekniikoita - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) ja Quick Charge (QC 3.0)
Välitön energian uusiminen - Edellä mainittujen nopean energian uusimisen muunnelmien ansiosta laitteesi voivat saada täyden tehonsa takaisin, jopa useita kertoja nopeammin kuin tavallisilla latureilla .
Myös kannettaville tietokoneille - PD-tekniikan avulla voit ladata älypuhelimien lisäksi myös kannettavia tietokoneita, joissa on USB Type C -portti . Oikealla kaapelilla sovitin tarjoaa latausnopeuden, joka on verrattavissa klassiseen virtalähteeseen.
2 laitetta samanaikaisesti - 2 porttia, joiden avulla voit muodostaa yhteyden ja siten uudistaa 2 laitteen energian samanaikaisesti! Sinun ei tarvitse odottaa, että ensimmäinen laitteisto latautuu loppuun kytkeäksesi toisen.
Laadukkaat materiaalit - Valmistettu tulenkestävien ja kestävien materiaalien yhdistelmästä: PC ja ABS . Kestää putoamista ja liiallista kuumenemista.
Älykäs siru - Lisävarusteessa on älykäs hallintajärjestelmä, joka säätää optimaalisen jännitteen tiettyyn laitteeseen . Laitteesi saa täsmälleen niin paljon virtaa kuin se tarvitsee palautuakseen mahdollisimman lyhyessä ajassa ilman akun vahingoittumisen vaaraa.
Useita suojaustasoja - Muun muassa ylilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan. Sekä lisävarusteen että ladattavien laitteiden täydellinen suojaus .
Ajattelemalla akku- ja sähkölaskuja - Kun laitteesi on ladattu täyteen, laturi sammuu automaattisesti , mikä huolehtii ladattavan laitteen akusta ja säästää energiaa.
Laaja valikoima syöttöjännitettä - Jännitealue 100 - 240 V mahdollistaa sovittimen ongelmattoman käytön kaikkialla maailmassa . Oikealla sovittimella voit ottaa sen mukaan mille tahansa matkalle!
Spesifikaatio:

Tavaramerkki: Baseus
Materiaali: PC + ABS
Pistoke: Eurooppalainen
Portit: USB-tyyppi C PD, USB
Jännite / virta (tulo): 100 - 240V / 1.2A
Jännite / virta (lähtö): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Teho: 30W (maks.)


Maksutavat

  • Siirto

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.