FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Laadukkaan kaapelin, jossa on USB Type C -liittimet, avulla voit käyttää puhelimen lisäksi jopa kannettavaa tietokonetta - sen ansiosta, että se on mukautettu kuormaan jopa 100 W: n virralla. Se tukee myös monia pikalatauksen standardeja, joten kytkemällä puhelimen laturiin sinun ei tarvitse aseistautua kärsivällisyydellä!
Spesifikaatio:

Tavaramerkki: Baseus
Lähetysnopeus: jopa 480 Mbps
Suurin kuormitus: jopa 100 W
Liittimen tyyppi: USB-tyyppi C - USB-tyyppi C
USB-standardi: USB 2.0
Pituus: 1,2 m

Baseus Crystal Shine -sarjan USB Type C - USB Type C -kaapelin tärkeimmät edut:

Jopa 100 W: n tehoon mukautumisen ansiosta voit ladata älypuhelimia, MacBookeja, kannettavia tietokoneita tai iPad-tabletteja, jotka saavat virtansa USB Type C: n kautta, sekä Nintendo Switch -konsolia ja muita laitteita, jotka saavat virtansa USB Type C -liittimestä
Se tukee monia pikalatausstandardeja, mukaan lukien pikalataus tai virransyöttö jopa 100 W
Älykäs siru säätää optimaalisen tehon vakaaseen ja turvalliseen lataukseen, jotta kaapeli ei kuumene
Lähetysnopeus jopa 480 Mbps mahdollistaa nopean tiedonsiirron
Erottuva, ainutlaatuinen muotoilu

Lataaminen ja nopea tiedonsiirto kerrallaUSB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine -sarjan kaapeli on sovitettu kuormaan, jonka teho on enintään 100 W, jonka avulla voit käyttää laitetta ja siirtää tietoja samanaikaisesti. Se on yhteensopiva monien pikalatausstandardien kanssa, mukaan lukien pikalataus tai virransyöttö. Tämä on mahtava kaapeli erityistehtäviin! Voit käyttää sitä sekä älypuhelimien että kannettavien tietokoneiden lataamiseen, joissa on USB Type C -portti, ja jopa Nintendo Switch -konsoli.
Korkea laatuUSB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine -sarjan punottu kansi, jolla on kestävä rakenne, on lisävahvistus, jossa pistoke liitetään kaapeliin. Joten se kestää taivutusta ja venymistä. Sisällä on 8-ytiminen kuparikaapeli, joka älykkään sirun ansiosta ei kuumene edes samanaikaisen latauksen ja tiedonsiirron aikana.
Ainutlaatuinen ulkonäkö ja mukavuusBaseus Crystal Shine -sarjalla on ainutlaatuinen muotoilu. Pistokkeen vieressä on tyylikäs koriste, joka kimaltelee heijastuneella valolla. Kaapeli on 1,2 m pitkä, joten voit käyttää sitä kätevästi kotona tai autossa. Sitä on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.