FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Baseus USB-C–USB-C -kaapelin avulla voit ladata laitteesi nopeasti jopa 100 W:n teholla. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja jopa 480 Mbps: n nopeudella. Kestävä ja kestää vaurioita - se palvelee sinua täydellisesti pitkään. Sarjasta löydät myös käytännöllisen hihnan, joka helpottaa kaapelin säilyttämistä ja estää sitä sotkeutumasta. Tuote on yhteensopiva useimpien USB-C-portilla varustettujen laitteiden kanssa.
Se lataa laitteesi hetkessä
Tuote tukee jopa 100 W virtaa, jopa 5 A virtaa ja pikalatausprotokollia, kuten FCP ja QC3.0. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen välittömästi, mikä säästää aikaa! Sinun ei enää tarvitse odottaa loputtomasti, että puhelimesi on jälleen käyttövalmis - Baseuksen kanssa se vie vain hetken. Voit myös käyttää kaapelia Nintendo Switch -konsolin lataamiseen - se kestää vain noin 2,5 tuntia!
Kopioit tiedostosi hetkessä
Tämän käytännöllisen kaapelin avulla voit ladata nopeasti - sen avulla voit myös siirtää tiedostoja hetkessä. Jopa 480 Mbps: n lähetysnopeus vastaa varmasti odotuksiasi. 1 Gt: n elokuva voidaan kopioida vain 24 sekunnissa! Kaapelin avulla voit ladata puhelimesi ja siirtää tietoja samanaikaisesti.
Älypuhelimesi turvallisuuden vuoksi
Baseuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia laitteistostasi. Sisäänrakennettu älykäs E-Marker-siru, jossa on USB-IF-sertifikaatti, suojaa sitä tehokkaasti vaurioilta. Kaapeli säätää automaattisesti virtaa ja jännitettä latauksen aikana pitääkseen laitteesi turvassa.
Vankka ja kestävä rakenne
Kaapeli koostuu 8 säikeestä paksuuntunutta, tinattua kuparia. Se on suojattu kestävästä TPE: stä valmistetulla vaipalla. Tämä tekee kaapelista kestävän taipumista, rikkoutumista tai repeytymistä. Paikka, joka on erittäin herkkä vaurioille - kaapelin ja liittimen välinen yhteys - on lisäksi suojattu. Lisäksi ABS-kuori on erittäin kulutusta kestävä.
Eritelmät:

Tavaramerkki: Baseus
Nimi: Superior-sarjan pikalatauskaapeli
Malli: CATYS-C02
Tyyppi: USB-C - USB-C
Materiaali: ABS + TPE
Väri: Valkoinen
Teho enintään 100W
Lähetysnopeus: Jopa 480 Mbps
Pituus: 2m



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.