FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
8 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Esittelemme sinulle vallankumouksellisen Baseus RJ45 Cat -internetkaapelin. 7 10Gbps 15m - innovatiivinen ratkaisu, joka nostaa yhteytesi laadun uudelle tasolle. Uusimman tekniikan ja vankan rakenteen ansiosta kaapelimme takaa nopean tiedonsiirron lisäksi myös luotettavuuden ja kestävyyden. Älä odota kokeaksesi nopean internetin voiman - tilaa Baseus-kaapelisi nyt ja löydä verkon käytön uusi ulottuvuus!
Baseus RJ45 Cat -kaapelin tärkeimmät edut. 7 10Gbps 15m :

10 Gbps:n tiedonsiirtonopeus: Kaapelimme mahdollistaa salamannopean tiedonsiirron 10 gigabittiä sekunnissa ja tarjoaa uskomattoman Internet-yhteyden suorituskyvyn.

Punottu vaippa: Kestävä punottu vaippa ei vain lisää kaapelin kestävyyttä, vaan myös suojaa signaalia sähkömagneettisilta häiriöiltä, mikä tarkoittaa vakaata yhteyttä.

Kompakti koko: 15 metrin pituisella kaapelillamme on täydellinen käyttö monissa paikoissa, mikä varmistaa, että sinulla on aina nopea internetyhteys ilman suuria määriä kaapeleita.

Yleinen noudattaminen kissan kanssa. 7: Kaapeli on luokan 7 mukainen, mikä tarkoittaa, että se täyttää alan uusimmat standardit optimaalisen signaalin laadun varmistamiseksi.

Tiedonsiirtonopeus 10Gbps
Unohda pitkät tiedonsiirron odotusajat. Meidän Baseus RJ45 kissa. kaapeli. 7 10Gbps 15m tarjoaa nopeuden 10 gigabittiä sekunnissa, jonka avulla voit ladata tiedostoja välittömästi, suoratoistaa korkealaatuisia videoita ja surffata Internetissä sujuvasti ilman viiveitä.
Punottu kansi
Kiinteän punotun vaipan ansiosta kaapelimme ei vain näytä tyylikkäältä, vaan myös suojaa signaalia sähkömagneettisilta häiriöiltä. Riippumatta siitä, käytätkö Internetiä kotona, toimistossa vai matkoilla, kaapelimme ylläpitää vakaata ja keskeytymätöntä yhteyttä.
Kompakti koko
Tutustu nopean internetin mukavuuteen ilman liiallisia kaapeleita. 15 metrin kaapelimme sopii täydellisesti kaikkiin sovelluksiin, ja kompaktin kokonsa ansiosta se on helppo kuljettaa ja varastoida.
Yleinen noudattaminen kissan kanssa. 7
Kaapelimme täyttää uusimmat luokan 7 standardit, mikä takaa optimaalisen signaalin laadun. Varmista, että käytät tuotetta, joka täyttää kaikki alan vaatimukset ja tarjoaa sinulle korkealaatuisen Internet-yhteyden.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.