FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Uusi Baseus - Power Bank Magnetic Mini on kompakti energialähde, joka tarjoaa sinulle nopean ja kätevän latauksen missä tahansa tilanteessa. Löydä vallankumouksellisia ratkaisuja, joiden vuoksi et koskaan halua luopua tästä välttämättömästä lisävarusteesta!
Baseus Magnetic Minin tärkeimmät edut:

Nopea lataus, milloin tahansa, missä tahansa! . 20 W:n tehon ja pikalataustekniikan tuen ansiosta älypuhelimesi saa energiaa silmänräpäyksessä, jopa matkoilla!

Kompakti koko, valtava teho. Baseus on luonut pienen, mutta tehokkaan virtapankin, jonka kapasiteetti on 5000mAh - täydellinen kuljettaa taskussa tai kukkarossa, aina käsillä, kun tarvitset sitä.

Langattoman latauksen monipuolisuus. Baseus Magnetic Mini tukee langattoman latauksen eri tasoja tarpeidesi mukaan - 5W / 7.5W / 10W / 15W. Lataus ilman työkaluja, joka yllättää nopeudellaan!

Kevyt muotoilu, helppo kuljettaa. Vain 138 g painava virtapankki mahtuu helposti taskuun tai kukkaroon ja on aina käyttövalmis.

Mukana - yksinkertainen sarja Type-C - Type-C kaapeli. Sinun ei tarvitse huolehtia oikeasta kaapelista - Baseus tarjoaa sinulle sarjassa korkealaatuisen kaapelin, joka tekee virtapankin käytöstä entistä helpompaa!

Spesifikaatio:

Akku: litiumpolymeeri, 5000mAh / 19.25Wh

Tulostaso: >75%

USB-C-tulo: 5V = 3A; 9V=2A

USB-C-lähtö: 5V 2.4A / 9V 2.22A / 12V 1.5A

Langaton lataus: 5W / 7.5W / 10W / 15W

Paino: 138g

Pieni koko, valtava teho
Baseus Magnetic Mini on tehokas akku, joka on suljettu minimalistiseen koteloon. Sen kompaktin koon ansiosta se mahtuu helposti taskuusi, ja se on aina käyttövalmis, kun tarvitset lisäenergiaa.
Langattoman latauksen monipuolisuus
Langattoman latauksen eri tasojen tuen ansiosta voit mukauttaa latausmenetelmän tarpeisiisi. Riippumatta siitä, onko kyseessä älypuhelin, kuulokkeet tai muut laitteet - Baseus varmistaa täydellisen yhteensopivuuden.
Mukana Simple-sarjan kaapeli
Sinun ei enää tarvitse etsiä oikeaa kaapelia! Baseus tarjoaa sinulle korkealaatuisen Simple-Series Type-C - Type-C -kaapelin, joten voit käyttää uuden virtapankkisi koko tehoa välittömästi.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.