FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

BlackBox-autokamera peruutuskameralla Näe kaikki liikenne selvästi

15,15 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
175 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm0337
EAN:
=VLOOKUP(A192,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
3 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Uusin autokamera DVR-kamera 1080p Full HD Video - BlackBox-peruutuskamera 

Aseta turvallisuus etusijalle! 

Monet ihmiset saattavat nykyään tuntea, että susilait alkavat vallita liikenteessä. Monet pitävät punaista valoa, sulkemislinjaa tai indeksointia vain yhdenlaisena suosituksena.
 
Jos onnettomuus tapahtuu, kuka sanoo, kuka oli syyllinen? Meillä ei ole todistajia, joten kameran tallentaminen voi tarjota turvallisuutta ja helpottaa tilanteen selvittämistä.

Autojen kojelautakameroilla on yhä tärkeämpi rooli liikenteessä, koska ne voivat helposti vakuuttaa itsesi onnettomuuden sattuessa.
 
Ikuista elämän jokainen hetki. Tällä FULL-HD DVR -tapahtumatallennuskameralla, jossa on värimonitori, yönäkötoiminto, sisäänrakennettu mikrofoni, aika- ja päivämääränäyttö.
Kamera on helppo asentaa ja käyttää, kuka tahansa voi käyttää sitä helposti. Se tallentaa jatkuvasti videota ja ääntä ajon aikana, joten et menetä hetkeäkään!
Laite tallentaa tapahtumia lennossa ja tallentaa sen SD-kortille (laajennettavissa jopa 32 Gt: iin - ei sisälly toimitukseen), jonka voit helposti kopioida tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseen.
 
Kamera, jossa on vahva imukuppi, voidaan helposti asentaa tuulilasiin ja käyttää korkealaatuisen materiaalin ottamiseen.
 
Voit tallentaa paitsi matkakokemukset autossa myös odottamattoman onnettomuuden, jolla voi olla ratkaiseva rooli kiistanalaisessa menettelyssä!
 
Lisäksi kamera aikaleimaa materiaalin,
Näin se voi olla täydellinen todiste törmäyksestä tai kolhusta!
 
Tämä all-in-one-tallennin tuottaa HD-laatuista videota, mutta voit käyttää sitä myös ääninauhurina.
 
Kuinka laite toimii: Kamera aloittaa tallennuksen automaattisesti auton käynnistämisen jälkeen ja tallentaa sitä 20 sekunnin ajan ajoneuvon pysäyttämisen jälkeen. Eripituisia videoita voidaan tallentaa asetuksesi mukaan. Jos muistikortti on täynnä, vanhin tallenne poistetaan automaattisesti, mikä vapauttaa tilaa uusimmalle videolle. Onnettomuuden sattuessa laite lukitsee annetun videon, joten sitä ei korvata, vain käyttäjä voi poistaa ne.

Majoituspaikkaa:
-G-anturi:
Törmäyksen tai onnettomuuden sattuessa G-anturi havaitsee ja poistaa käytöstä silmukan tallennuksen varmistaen, että onnettomuusmateriaali säilyy. -Nettopaino (kg) 0.12 -Kuvakenno 3.MP CMOS -Suurin kapasiteetti 32 GB -Muistikortin tulo TF-kortti -Liittimet TF-liitin, Mini USB -Laajakulma 120 astetta -Kamera 1 laajakulma 120 astetta -Liiketunnistin -Syklinen tallennus 
-Litiumpolymeeri 3.7V / 300mAh -Videotallennuksen resoluutio Full HD 1920 x 1080 -Näytön koko 4.3 tuumaa -Ominaisuudet 1080P Kieli: englanti
Pakkauksen sisältö:
1 kpl. DVR-laite , 1 kpl. Käyttöohjeet, 1 kpl. Autolaturi
 
Kieli: unkariLaatikko sisällys 1 kpl. DVR-laite , 1 kpl. Käyttöohjeet, 1 kpl. autolaturi, 1 peruutuskamera
                                     



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.