MAY SALE
-30%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Juutti alpargatas manoletinas espadrilles ballerinas naisille aidoilla luonnollisilla esparto-pohjalla käsin ommelluilla hindujen inspiraatiomagentalla ja sähkönsinisillä sävyillä. Aito rajoitetun erän muotoilu, jossa yhdistyvät romanttinen ilme, pin-up, ranta, maa ja kaupunki. Täydellinen yhdistettäväksi farkkujen, hameiden tai shortsien kanssa. Mukavat kengät käsintehty Espanjassa.

Esparto manoletinas sandaalit aito käsinkudottu espadrilles tanssijat naisille yksinkertainen pohja aito korkealaatuinen juutti. Ihana printtikuvio, joka on saanut inspiraationsa Bombayn kaupungin hindunaisten käyttämien kylpytakkien väreistä. Zebra Print, joka on valmistettu orgaanisista musteista, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Alpargatas ihanteellinen yhdistettäväksi mihin tahansa ulkonäköösi, joko pin-up, romanttinen, urbaani, maa-, ranta- tai Ibiza-hippi, jopa jotkut pukeutuneet rennompaan leikkaukseen.

Kaupunkivaatteesi ja mukava istuvuutesi tekevät näistä luonnollisista esparto espadrilloista käsinkudotut välttämättömät jalkineet mihin tahansa matkalaukkuun tänä kesänä. Ajaton ja tyylikäs printtisuunnittelu, joka on saanut inspiraationsa upeasta Intian kaupungista. Ihanteellinen käytettäväksi kesällä, syksyllä tai keväällä ja jopa talvella.

Bombay ballerinas -sandaalit ovat erittäin monipuolisia, koska ne lähtevät yhdistettynä melkein mihin tahansa trendiin tai ulkonäköön.

Nauti pyöräretkistä maaseudulla, rannalla tai kaupungissa. Nauti kokemuksesta DOROTHY MAMBO™.


Liitteet
Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(20).pdf Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17(20).pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.