FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
8 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Esparto retkeilysandaalit, juuttinaiset espadrilles aito mukavuus käsin ommeltu kukkageometrisella painatuksella maan sävyissä, ruskeissa ja harmaissa. Aito rajoitetun erän muotoilu, joka yhdistyy täydellisesti rantailmeeseesi, maasi tai kaupunkisi kanssa. Ihanteellinen yhdistettäväksi farkkujen, hameiden tai shortsien kanssa. Mukavat esparto-kengät, jotka käsityöläiset ovat valmistaneet käsin Espanjassa.

Aidot sandaalit, retkeilyespadrillot naisille, joilla on yksinkertainen pohja tai korkealaatuinen juutti. Hieno muotoilu, joka on saanut inspiraationsa Välimeren Caprin saaren muinaisen Rooman valtakunnan huviloiden mosaiikeista. Painatus, joka on valmistettu orgaanisista musteista, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Ihanteellinen yhdistettäväksi mihin tahansa ulkonäköösi kaupunki-, maalais- tai rantasandaaleihin. Yhdistetty täydellisesti minkä tahansa tyyppisiin vaatteisiin, olivatpa ne sitten farkkuja, housuja, hameita tai shortseja, ja jopa rentoja mekkoja.

Sen suuri mukavuus ja huolellinen valmistelu tekevät näistä luonnollisista esparto-sandaaleista täydellisiä kumppaneita tälle kesälomalle. Ajaton ja tyylikäs muotoilu, joka on saanut inspiraationsa roomalaisia huviloita koristavista mosaiikeista Caprin saarella. Ihanteellinen käytettäväksi kesällä, syksyllä ja keväällä, ja jos olet onnekas asumaan lämpimässä ja aurinkoisessa ympäri vuoden.

Capri-sandaalit ovat monipuolisia, koska voit yhdistää ne melkein mihin tahansa trendiin tai ulkoasuun. Nauti upeista pyöräretkistä kaupungin, rannan tai maaseudun läpi, jotka sopivat yhteen näiden aitojen luonnollisten esparto espadrillojen kanssa.

Liitteet
Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(18).pdf Lataa tiedosto dorothy-mambo-mogambo-ss17(18).pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.