FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Cashmere Patchouli Get Inspiret aromi autoriipus

0,46 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
96 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
312 kappaletta
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
EAN:
5907718927306
Viimeisin päivitys
2 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Cashmere Patchouli Inspiroidu No5 CELLULOSE - aromiauto
Tuoksu: Cashmere Patchouli (musta hedelmä)

Selluloosailmanraikastin riipuksen muodossa, joka on kastettu nestemäiseen tuoksukoostumukseen. Tuotteeseen sijoitetut lauseet ovat inspiraationa jokaiselle uudelle päivälle. Sinun tarvitsee vain ripustaa selluloosan yksityiskohdat peiliin auton sisällä kuminauhalla ja nauttia sen tuoksusta.

Tämä epätavallinen auton ilmanraikastin on valittu miesten hajuvesi. Aromi syntyi eksoottisten mustien hedelmien valituista aromeista.

Auton ilmanraikastin positiivisella viestillä. Inspiroidu Aromasta on sarja tuoksuripustimia, joissa on erilaisia iskulauseita, jotka voivat olla inspiraationa meille ja aiheuttaa myös positiivisen vaikutuksen jopa hymyn muodossa.

Aroma Carin selluloosariipuksen tekniset tiedot
Hajusteiden kantaja on selluloosa – erittäin imukykyinen materiaali, joka imee täydellisesti kosteuttavia hajustekoostumuksia. Riipus on liotettu 100% tuoksuöljyihin - joten tuoksu ei vääristy ja tuote antaa vähitellen koostuvien öljyjen ainutlaatuisen aromin. Selluloosa on kiinteä kantaja, jonka ansiosta koostumus ei vuoda ulos ja oikein käytettynä on turvallinen autolle.

Kuinka käyttää tämän tyyppisiä tuoksuripustimia aromilla.
Huomautus! Erityisesti suunnitellun mikrorei'illä varustetun suojakalvon ansiosta voit tietää valitun aromatisoinnin ennen pakkauksen purkamista. Sinun tarvitsee vain haistaa se.

Poista riipus foliosta. Ripusta tuote auton sisäpeiliin tai minne haluat. Nauti valitsemastasi tuoksusta. Voit myös arvioida hajun vapautumisen ja voimakkuuden – ripusta riipus vain osittain avoimeen muovipussiin ja liu'uta pussi vähitellen pois. Toinen tapa voi olla leikata pussi varovasti.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.