FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

CB PNI ML100 antenni, pituus 100 cm, 26-30MHz, 250W, magneetti 125mm mukaan lukien

21,07 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-ML100
EAN:
5949066513411
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Cb PNI ML100 -antennin suorituskyky
Tuotteen suorituskyky liittyy läheisesti teknisiin ominaisuuksiin, joita antennilla on ihanteellisissa kokoonpano- ja käyttöolosuhteissa: SWR < = 1,0, suurin käytetty teho 250 W jatkuvasti, impedanssi 50 ohmin vastus, ruostumaton teräs jne.

Viestinnän etäisyys
Viestintäetäisyys on toinen ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten enintään 12 km: n tiedonsiirtoetäisyys saavutetaan ihanteellisissa työolosuhteissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema, jonka suurin laillisesti sallittu teho on 4 W ja vakiovastaanotto. Kaikki esteet, kuten: kukkulat, vuoret, rakennukset, seinät, voivat johtaa tämän etäisyyden pienenemiseen.

Antennin pituus
Antennin pituus on erittäin tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa viestintäetäisyyteen. Siten mitä pidempi antenni, sitä suurempi kantama. PNI ML100 -antennin pituus on 110 cm (mukana magneettinen pohja).

Magneettinen pohja
Pakkauksen 120/PL magneettinen pohja on varustettu 4 m: n kaapelilla, joka riittää antennin sijoittamiseen kupoliin, sen halkaisija on 125 mm ja tehokas magneetti, joka antaa antennille vakauden jopa suurilla nopeuksilla.

Täydellinen paketti
Tämä sarja on valmis koottavaksi pakkauksessa: antenni, magneettinen pohja kaapelilla ja PL259-liitäntä, imbus kalibrointia varten. Sinun tarvitsee vain asentaa antenni magneettiseen alustaan, liittää se CB-radioasemaan ja tehdä kalibrointi käyttääksesi sitä parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.