FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

CB PNI ML160 antenni, pituus 155 cm, 26-30MHz, magneetti 145 mm mukana

23,60 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-ML160
EAN:
5949066512353
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Suorituskyky
PNI ML160 -tuotteen suorituskyky liittyy läheisesti antennin teknisiin ominaisuuksiin ihanteellisissa kokoonpano- ja käyttöolosuhteissa: SWR < = 1,1, Suurin käytetty teho 600 W, impedanssi 50 ohmia, ruostumaton teräs jne.

Viestinnän etäisyys
Viestintäetäisyys on toinen ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten suurin vähintään 15 km: n tiedonsiirtoetäisyys saavutetaan ihanteellisissa työolosuhteissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema, jonka suurin laillisesti sallittu teho on 4 W ja vakiovastaanotto. Kaikki esteet, kuten: kukkulat, vuoret, rakennukset, seinät, voivat johtaa tämän etäisyyden pienenemiseen.

Pituus
PNI ML160 -antennin pituus on toinen erittäin tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa viestinnän etäisyyteen liikenteessä. Siten mitä pidempi antenni, sitä suurempi on tiedonsiirtoetäisyys / kantama.

Täydellinen paketti
Tämä antenni on valmis koottavaksi pakkauksessa: antenni, magneettinen pohja, imbus kalibrointia varten. Sinun tarvitsee vain asentaa magneettinen pohja, liittää se CB-radioasemaan ja tehdä kalibrointi käyttääksesi sitä parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä.

Magneettinen pohja
Tämän paketin magneettinen pohja on varustettu 4 m: n kaapelilla, joka riittää antennin sijoittamiseen kupoliin, ja halkaisija 145 mm tehokkaalla magneetilla, joka antaa antennille vakauden jopa erittäin suurilla nopeuksilla.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.