FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Cecotec Conga 1190 pilottipuhdistusrobotti

116,52 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


TÄYDELLINEN IMUROINTI SIIRTYY UUTEEN AIKAKAUTEEN
Maailmassamme on syntynyt uusi siivoustyyli. Muistinsa ansiosta Conga-sarja 1190 tekee työnsä ehdottoman tehokkaasti alusta kotiinpaluuseen. Hämmästyttävät käänteet poistavat jokaisen pölypilkun, ja puhdistusjärjestelmä on luotettava. Se on aina valmis puhdistukseen ja tekee sen optimaalisesti, lyhin tapa kahden pisteen välillä. Kun uskot hänelle talon siivoamisen, huomaat eron. Se puhdistaa koko peitetyn pinnan ja tietää, milloin ja miten palata latausasemalle.
2-IN-1-ROBOTTI-IMUROINTI: LAKAISU, IMUROINTI,
Conga-robottisarjan lippulaiva on toiminnallisuus.

ÄLYKÄS JA HALLITTU NAVIGOINTI PUHDISTAA KOKO PINNAN
Nauti älykkäästä ja siististä navigoinnista karttojen ja muistin avulla iTech Gyro -tekniikan avulla. Conga-sarja 1190 on suunniteltu kaikentyyppisille lattioille ja mukautuu täysin kotiisi, puhdistaa koko peitettävän pinnan, kulkee huonekalujen alla, havaitsee esteet ja estää kolhuja tai putoamisia. Muut robottipölynimurit voivat likaantua puhtaammiksi, mutta tämä edistyksellinen malli puhdistaa ilman tehokkaalla suodattimella, joka vangitsee pölyn ja allergeenit.
OHJAA AINA TEHOKKAIN REITTI MUISTIJÄRJESTELMÄN AVULLA
Muista reitti löytääksesi aina nopeimman ja tehokkaimman reitin ja palaa latausasemalle heti puhdistuksen jälkeen muistin ohjausjärjestelmällä. Robotti tietää tarkalleen, missä se on, missä se on kulkenut ja missä se ei ole vielä mennyt.

6 AUTOMAATTISTA PUHDISTUSTILAA: UNOHDA PUHDISTUS
Uudessa Conga 1190 -sarjan robotissa on 6 automaattista puhdistustilaa, jotka mukautuvat kaikentyyppisiin pintoihin ja tarpeisiin. Valitse tila kaukosäätimestä ja voila, se on niin yksinkertaista.

Gyroskooppinen tila: puhdista koko peitettävä pinta järjestyksessä ja älykkäästi ja palaa latausalustalle nopeimmalla tavalla.
DeepCleaning-tila: puhdista koko talo perusteellisesti ja imuroi maksimiteholla useita kertoja tietyissä paikoissa talon jokaisessa huoneessa. Robotti kulkee kahdessa vaiheessa, ensimmäinen Gyro-tilassa ja toinen Auto-tilassa.
Reunatila: yksi likaisimmista alueista on yleensä reunat tai jalkalistat. Tästä syystä Conga-robottisarjassa on erityinen tila seinien ja huonekalujen ympärille kertyneen lian poistamiseksi.
Manuaalinen tila: nauti robotin täydellisestä hallinnasta kaukosäätimellä ja ohjaa se haluttuun paikkaan. Tässä manuaalitilassa robotti poistaa lian kätevästi ja välittömästi tietyistä paikoista.
Spiraalitila: jos likaa kertyy johonkin pisteeseen, robotti poistaa lian välittömästi. Esimerkiksi, jos keität ja jauhopotti kaatuu.
Palaa kotiin: aktivoituu automaattisesti, kun robotti on lopettanut puhdistuksen tai akku on vähissä, ja kun se palaa latausasemalle, se jatkaa puhdistusta poistaakseen viimeiset jäljellä olevat lian jäljet. Lisäksi voit aktivoida tämän tilan myös manuaalisesti kaukosäätimellä.

AINUTLAATUINEN SYVÄPUHDISTUSTILA ENITEN PUHDISTUSTA VARTEN
Valmistaudu ylimääräiseen syväpuhdistukseen. Tässä tilassa Conga 1190 -sarja poistaa kaiken lian talon jokaisesta huoneesta jättämättä pölyä. Puhdistus on ohjelmoitu kahteen vaiheeseen: ensimmäinen Gyro-tilassa, jossa robotti puhdistaa koko peitetyn pinnan älykkäällä ja järjestäytyneellä tavalla, ja toinen, jossa robotti kulkee talon kaikkien pisteiden läpi useita kertoja jättääkseen ehdottoman täydellisen viimeistelyn.
KOTISI ON AINA PUHDAS MAKSIMITEHOLLA
Sen tehokas turbiini maksimoi suuren imutehon jopa 1400 Pa:iin asti ForceImplode-järjestelmän ansiosta. Se takaa puhtaan lattian aina ja poistaa kaikenlaisen lian miltä tahansa pinnalta. Lisäksi ei ole kulmaa, josta paeta kahden sivuharjan ansiosta, jotka auttavat työntämään kaiken lian imusuuttimeen.

SIIVOA, KUN ET OLE KOTONA, SUUNNITTELE JA UNOHDA
Se on täysin ohjelmoitavissa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Unohda päivittäiset siivoustehtävät, ohjelmoi robotti puhdistamaan valitut päivät valitsemanasi ajankohtana ja omista aikasi siihen, mistä pidät eniten.
POISTA UPEIN LIKA
Poistaa kaiken tyyppisen lian 3 tehotasolla. Valitse Eco-tila pintojen puhdistukseen minimaalisella kulumisella, normaalitila päivittäiseen puhdistukseen ilman virran menetystä ja turbotila (1400 Pa) syväpuhdistukseen.
3 TEHOTASOA KAIKENTYYPPISELLE LIALLE
Poistaa kaiken tyyppisen lian 3 tehotasolla. Valitse Eco-tila pintojen puhdistukseen minimaalisella kulumisella, normaalitila päivittäiseen puhdistukseen ilman virran menetystä ja turbotila (1400 Pa) syväpuhdistukseen.

Tekniset tiedotMerkki: CecotecMallinumero: Conga Series 1190Tuotteen mitat: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kgKapasiteetti:    0, 



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.