FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Comer RE416 tarratulostin 4x6

34,13 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 68,25 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm8016
Viimeisin päivitys
3 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

COMER-tarratulostin on yhteensopiva Windows-, Mac- ja Linux-järjestelmien kanssa (iPhonea, iPadia, ChromeBookia ei tueta). Tulostinta voidaan käyttää lämpösuorien tarrojen kanssa, mukaan lukien lähetystarrat ja viivakoodit, ympäristöystävällinen lähetystarra, ilman mustekasettia, täydellinen Amazonille, eBaylle, Shopifylle, Etsylle, PayPal, Shippolle, postimerkeille ja muille, verkkomyyjien ja uusien pienyritysten ensimmäinen valinta.
[150mm/s nopea tulostus]: COMER-tarratulostimessa on tarkka japanilainen ROHM-tulostuspää. Tämä tulostuspää käyttää uusinta ohutkalvolämpösuoratulostustekniikkaa, mikä tekee tulostusnopeudesta nopeamman, vakaamman ja puhtaamman (203 DPI). RX416-tulostin voi tulostaa yli 80 tarraa minuutissa.
COMER-tarratulostimen mukana tulee USB-muistitikku. Video tulostimen asentamisesta on ommeltu siihen. Tämä helpottaa asiakkaiden uuden tulostimen käyttöä. Käyttöohje ja tulostinohjaimet on myös ladattu tuotemerkin viralliselle verkkosivustolle. Lataa ohjain viralliselta verkkosivustolta tai USB-ohjaimelta ennen tulostamista.
[Älykkäämpi]: COMER-lämpötarratulostin tunnistaa ja sisentää tarrat automaattisesti. Automaattisen tarrantunnistuksen ansiosta se soveltuu suoriin lämpötarroihin, joiden leveys on 1,57–4,1 tuumaa, rajoittamatta tarran korkeutta. Ihanteellinen lähetystarroihin, varastotarroihin, viivakoodeihin, tunnistetarroihin, suurivolyymisiin lähetystarroihin jne.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.