FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Digitaalinen DVB-T2-VIRITIN PNI TV901 antennilla mukana

20,26 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-TV901
EAN:
5949066511301
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Tärkeää tietoa
Vastaanottoon, jossa antenni sisältyy pakettiin, tarvitaan suora näkyvyys releen kanssa, joka lähettää DVB-T2: ta enintään 3 km: n päässä. Suosittelemme asennusta lähelle ikkunaa, josta on näkyvyys releeseen päin. 
Pidemmille etäisyyksille releestä ostetaan ulkoinen DVB-T2-antenni, jossa on tai ei ole signaalivahvistinta, joka on asennettu mahdollisimman korkealle rakennukseen. On tapauksia, joissa se toimii klassisten antennien kanssa, mutta emme suosittele tätä.
Tällä hetkellä radioasemia ei lähetetä Romaniassa digitaalisena signaalina.
Digitaalinen dvb-t2-viritin PNI TV901 ei vastaanota kanavia yksityisiltä kaapelioperaattoreilta (RDS, UPC, Telekom jne.), Koska ne eivät lähetä taajuudella DVB-T2.
Ennen tilaamista voit tarkistaa kommenteista, mikä on alueesi signaalin laatu sekä muita vinkkejä ja ratkaisuja.

Maanpäällisten digitaalitelevisiokanavien katselu DVB-T2-järjestelmässä
Digitaalinen viritin DVB-T2 PNI TV901 vastaanottaa kansallisen television ilmaiseksi lähettämät maanpäälliset TV-kanavat: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR 3 ja paikalliset TVR: t. Tässä vaiheessa 9 voidaan vastaanottaa ja kehittyy ajan myötä. On mahdollista, että maan rajalla olevilla alueilla saa muita tehtäviä.
Saat lisätietoja dvbt-2-maanpäällisen signaalin säteilystä ja kattavuudesta, Romaniassa suositelluista antennityypeistä tutustumalla National Radiocommunications Societyn verkkosivustoon: www.radiocom.ro. Digitaalinen DVB-T2-viritin PNI TV901 ei vastaanota kanavia yksityisiltä kaapelioperaattoreilta, koska ne eivät lähetä taajuudella DVB-T2.

HD-kanavien vastaanotto
Klassisten maanpäällisten TV-asemien lisäksi laite voi myös vastaanottaa ja toistaa HD-asemia. Tällä hetkellä Romaniassa vastaanotetaan TVR HD: tä.
Laadukkaan vastaanoton saavuttamiseksi television liittäminen digitaaliseen virittimeen voidaan tehdä myös HDMI-kaapelilla. Huomio, HDMI-kaapeli ei sisälly pakkaukseen.

Tallennus USB:lle
Tämän laitteen erittäin tärkeä etu on, että voit asettaa tai jopa ajoittaa halutun ohjelman tallennuksen, kun olet poissa kotoa tai katsot toista TV-asemaa, mutta et halua missata edellistä. Tämän saavuttamiseksi tarvitset lisäksi USB-muistin (tikku tai ulkoinen kiintolevy), johon on käytettävissä tilaa tallenteen tallentamiseen.

Toista tiedostoja USB: ltä
TV-viritintä voidaan käyttää myös klassisena mediasoittimena valokuva-, ääni- / videotiedostojen toistamiseen televisiossa, vaikka jälkimmäisessä ei olisi USB-tuloa. Sinun tarvitsee vain liittää laite televisioon AV- tai HDMI-kaapelilla ja USB-muistilla haluamillasi tiedostoilla laitteeseesi. Sen tukemat tiedostot ovat: Kuva: JPEG / BMP / PNG, Audio: MP3 / AAC, Video: AVI / MPG / DAT / VOB / MKV / MJPEG.

Ergonominen muotoilu ja pieni koko
Laitteessa on miellyttävä muotoilu ja pieni koko, 12,6 x 8,3 x 2,7 cm / 147 g, minkä ansiosta se mahtuu mihin tahansa huoneeseen viemättä liikaa tilaa. Mukana toimitetussa antennissa on vain 14,5 cm, mutta jos asennat sen mahdollisimman lähelle lasia, saat erittäin hyviä tuloksia. Alueesta, peitosta, signaalin voimakkuudesta, etäisyydestä lähetysreleestä riippuen oikeaan vastaanottoon voidaan tarvita DVB-T2-ulkoantenni vahvistuksella tai ilman.

Täydellinen paketti
Tuotteen mukana tulee kaikki tarvittavat lisävarusteet käyttöönottoon (syöttölaite, TV-antenni, AV-kaapeli) ja erillinen kaukosäädin, josta voit hallita kanavia ja / tai ajoittaa tallennuksen, katsella elektronista TV-opasta ja muita asetuksia.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.