FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
4 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

TESTAA HERMOSI - Tämä Slime Surgeon Dino Edition -lautapeli on tarpeeksi yksinkertainen, jotta kuka tahansa voi liittyä mukaan. Valitse ruumiinosa, jonka haluat poistaa dinosauruksestasi yksinkertaisesti pyörittämällä nuolta. Voitko auttaa pelastamaan tämän dinosauruksen ja palauttamaan sen täyteen terveyteen poistamalla kaikki limaiset ruumiinosat? Varo saamasta heitä vapisemaan pelosta. Olet poissa, jos teet niin! Pelaaja, jolla on eniten ruumiinosia lopussa, on voittaja.
TÄYDELLINEN LAHJA TAI LAHJA - Jokaiselle lapselle tämä dinosauruslimakirurgilautapeli on ihanteellinen lahja. Syntymäpäivästä, joulusta ja jopa vain erityisestä herkusta katso, kuinka lapsesi silmät syttyvät, kun he avaavat tämän dinosaurusaiheisen Slime Surgeon -pelin. Tämä peli ei ainoastaan tarjoa lapsille lukemattomia tunteja viihdettä, vaan myös rohkaisee motoristen toimintojen varhaista kehitystä missä tahansa lapsessa, käden ja silmän koordinaatiosta kärsivällisyyteen.
TUOTETIEDOT - Sisältää 1x dinosaurusleikkauspöydän, 10x ruumiinosia, 1x pinsetit, 1x spinnerin ja liman säilytysmunat kehon osille. Vaatii 2x AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen). Mitat: K3cm x L24cm x S17cm. Sopii yli 3-vuotiaille.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.